Brățara fitness QS80 costă numai 42 lei și aduce senzor de puls; o găsiți în oferta TomTop!

1.063 ori
<b>Brățara fitness QS80 costă numai 42 lei și aduce senzor de puls; o găsiți în oferta TomTop!</b>Avem astăzi și o recomandare din zona purtabilelor pentru voi și anume brățara fitness QS80 ce poate fi găsită la TomTop.com pentru suma de numai 10.85 dolari ~ adică doar 42 lei. Această sumă vă aduce un purtabil echipat destul de bine

Retailerul chinez TomTop.com ne oferă astăzi o reducere de peste 50% pentru un purtabil foarte interesant pe numele său QS80 și prezentat în imaginile de mai jos. Acesta este disponibil în numeroase variante de culoare, printre ele numărându-se negru, mov, maro, portocaliu și totodată albastru deschis. 

QS80

Este foarte ușor la cele 20 grame ale sale și mai multe detalii despre capabilitățile sale aflați în rândurile următoare. Ei bine primim aici un display tactil de 0.42 inch, o baterie ce promite o autonomie cuprinsă între 3 - 5 zile, sau 7 zile de standby și asta doar după 1.5 ore de încărcare.

QS80

Se oferă senzor de puls, pedometru pentru măsurarea distanței și a numărului de pași efectuați, dar și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. Cureaua se poate schimba foarte ușor și aflați că brățara mai aduce monitor pentru numărul de calorii arse, funcția de monitorizare a calității somnului și posibilitatea de a primi notificări pentru apelurile sau mesajele ce sosesc pe smartphone.

QS80

Avem și un sistem de măsurare a tensiunii arteriale și toate aceste dotări sună incredibil de atractive în raport cu prețul de numai 10.85 dolari pe care cei de la TomTop.com îl cer pentru acest produs, asta odată ce utilizați codul LSRBAND la comandă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×