LG România oferă cadou o tabletă G Pad 7.0 la achiziția unui LG G3 din magazinele autorizate (ofertă valabilă În perioada 11 iulie - 14 septembrie)!

5.130 ori
<b>LG România oferă cadou o tabletă G Pad 7.0 la achiziția unui LG G3 din magazinele autorizate (ofertă valabilă În perioada 11 iulie - 14 septembrie)!</b>După ce în cursul zilei de ieri vă aduceam la cunoștiință că LG G3 este disponibil prin intermediul Orange la un preț de doar 2.230 lei și vine cu o tabletă LG cadou, azi detaliem acest subiect și vă învățăm cum puteți intra în posesia...

După ce în cursul zilei de ieri vă aduceam la cunoștiință că LG G3 este disponibil prin intermediul Orange la un preț de doar 2.230 lei și vine cu o tabletă LG cadou, azi detaliem acest subiect și vă învățăm cum puteți intra în posesia unei tablete LG G Pad 7.0, dacă cumpărați un smartphone LG G3!

Pentru a beneficia de această ofertă specială va trebui ca mai întâi să achiziționați terminalul LG G3 din următoarele magazinele fizice sau online: Altex, MediaGalaxy, DOMO, Flanco, eMAG, Orange, Cosmote, Arsis, Germanos, EuroGSM sau prin intermediul distribuitorilor autorizați.

Mai apoi, va trebui să completăm formularul de înscriere ce se regăsește chiar aici. Acesta va necesita completarea unor date personale, cât și magazinul de unde a fost cumpărat terminalul, IMEI-ul acestuia și încărcarea scanată a facturii. Aflați că această promoție se va desfășura în perioada 11 iulie - 14 septembrie 2014. Pentru mai multe detalii, puteți intra pe portalul lgpromo.ro.

Iată magazinele de unde puteți comanda LG G3:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×