LG România oferă cadou o tabletă G Pad 7.0 la achiziția unui LG G3 din magazinele autorizate (ofertă valabilă În perioada 11 iulie - 14 septembrie)!

Autor:  | Publicat în:  LG 5.031 ori
<b>LG România oferă cadou o tabletă G Pad 7.0 la achiziția unui LG G3 din magazinele autorizate (ofertă valabilă În perioada 11 iulie - 14 septembrie)!</b>După ce în cursul zilei de ieri vă aduceam la cunoștiință că LG G3 este disponibil prin intermediul Orange la un preț de doar 2.230 lei și vine cu o tabletă LG cadou, azi detaliem acest subiect și vă învățăm cum puteți intra în posesia...

După ce în cursul zilei de ieri vă aduceam la cunoștiință că LG G3 este disponibil prin intermediul Orange la un preț de doar 2.230 lei și vine cu o tabletă LG cadou, azi detaliem acest subiect și vă învățăm cum puteți intra în posesia unei tablete LG G Pad 7.0, dacă cumpărați un smartphone LG G3!

Pentru a beneficia de această ofertă specială va trebui ca mai întâi să achiziționați terminalul LG G3 din următoarele magazinele fizice sau online: Altex, MediaGalaxy, DOMO, Flanco, eMAG, Orange, Cosmote, Arsis, Germanos, EuroGSM sau prin intermediul distribuitorilor autorizați.

Mai apoi, va trebui să completăm formularul de înscriere ce se regăsește chiar aici. Acesta va necesita completarea unor date personale, cât și magazinul de unde a fost cumpărat terminalul, IMEI-ul acestuia și încărcarea scanată a facturii. Aflați că această promoție se va desfășura în perioada 11 iulie - 14 septembrie 2014. Pentru mai multe detalii, puteți intra pe portalul lgpromo.ro.

Iată magazinele de unde puteți comanda LG G3:


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×