Un nou telefon misterios Nokia cu cameră de 41 megapixeli Își face apariția În imagini; Ar putea veni cu tehnologie Canon!

1.766 ori
<b>Un nou telefon misterios Nokia cu cameră de 41 megapixeli Își face apariția În imagini; Ar putea veni cu tehnologie Canon!</b>Un nou telefon misterios Nokia și-a făcut apariția pe web sub formă de imagini și e vorba aici despre un handset cu cameră&nbsp;de 41 de megapixeli, se pare. El ar urma să fie succesorul lui Lumia 1020, dacă ne luăm după zvonuri și vedem că...

Un nou telefon misterios Nokia și-a făcut apariția pe web sub formă de imagini și e vorba aici despre un handset cu cameră de 41 de megapixeli, se pare. El ar urma să fie succesorul lui Lumia 1020, dacă ne luăm după zvonuri și vedem că adopta faimosul Fabula Design, cu câteva mici modificări.

Marginile sale par a fi metalice, din câte vedem, iar ecranul are margini subțiri, în ton cu trendul actual de design. Se pare că la nivel neoficial primul Lumia 1020 ar fi primit numele de cod "Oreo" datorită designului camerei sale din spate, ce aducea cu faimosul biscuite. Ei bine, acest model are codul neoficial de Oreo 2, deocamdată. Scăparea sa vine din China și a apărut o teorie interesantă legată de un parteneriat Microsoft-Canon.

Un nou telefon misterios Nokia cu camera de 41 megapixeli Își face apariția În imagini; Ar putea veni cu tehnologie Canon!

Aparent în urma acestei colaborări vor apărea cameraphone-uri cu tehnologie Canon, printre care s-ar putea număra și acest model. Scăparea include și câteva specificații pentru misteriosul smartphone, printre care și un display QHD de 5.2 inch, un procesor Snapdragon 805, GPU Adreno 420, 3 GB RAM, 32 GB stocare și o baterie de 3400 mAh. Având în vedere că nu cu mult timp în urmă au ajuns pe web numele de cod pentru viitoarele handseturi Nokia, să fie acest model un Tesla, Superman, sau un McLaren? Sau va rămâne Oreo?

Un nou telefon misterios Nokia cu cameră de 41 megapixeli Își face apariția În imagini; Ar putea veni cu tehnologie Canon!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×