Livrările de tablete au crescut cu 124% În primul trimestru, cu iPad În frunte

Autor:  | Publicat în:  Statistici Tablete 754 ori
<b>Livrările de tablete au crescut cu 124% În primul trimestru, cu iPad În frunte</b>întregul segment de tablete este împins de la spate de iPad, asta e sigur iar cu un nou model de tableta Apple lansat în martie, era evident că întreaga zonă de astfel de terminale a înregistrat o creștere. Astfel, se pare că tabletele cu crescut...

întregul segment de tablete este împins de la spate de iPad, asta e sigur iar cu un nou model de tableta Apple lansat în martie, era evident că întreaga zonă de astfel de terminale a înregistrat o creștere. Astfel, se pare că tabletele cu crescut cu 124% la capitolul livrări în trimestrul întâi.

Apple iPad a înregistrat o creștere cu 162% a livrărilor în primul trimestru, față de aceeași perioadă a lui 2011. Aceste cifre sunt furnizate prin intermediul studiului NPD DisplaySearch, care indică și faptul că Apple a livrat 13.6 milioane de unități iPad în primele 3 luni ale anului, destul pentru a atinge o cotă de piață de 62.8% la nivel global. între timp, Amazon Kindle Fire a pierdut poziția secundă, fiind înlocuit de Samsung, care are acum 7.5% din piață și a livrat 1.6 milioane de unități în această perioadă.

Amazon are 4% din piață și 900.000 de tablete Kindle Fire au pornit către retaileri/clienți în intervalul ianuarie-martie. Pe locul 4 se afla în duel strâns RIM și ASUS, BlackBerry PlayBook reușind să vândă destule unități, mai ales de când are prețul de doar 200 de dolari. Ambii producători au cota de 2.3%, iar ASUS a înregistrat comenzi mari în special pentru Transformer Prime, dar și pentru mai vechiul Eee Pad Transformer. Dacă acestea sunt cifrele studiului, ei bine cele publicate de Apple sunt mai modeste, cu 11.8 milioane de tablete livrate și o creștere cu 151% față de 2011. în cele din urmă o statistică interesantă NPD arata că 4 din 5 terminale mobile PC livrate sunt iPad-uri.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×