Google Își brevetează ochelarii SF din Project Glass

Autor:  | Publicat în:  Google 962 ori
<b>Google Își brevetează ochelarii SF din Project Glass</b>Probabil mai țineți minte tot buzz-ul pe web cauzat de clipul postat de Google în care prezenta acei ochelari SF care le integrează motorul de căutare, hărțile și Google+. Ei bine, acum Google a brevetat tehnologia din spatele lui Project Glass,...

Probabil mai țineți minte tot buzz-ul pe web cauzat de clipul postat de Google în care prezenta acei ochelari SF care le integrează motorul de căutare, hărțile și Google+. Ei bine, acum Google a brevetat tehnologia din spatele lui Project Glass, pentru a evita orice problemă pe viitor cu posibile procese.

Google a primit 4 brevete pentru acest gadget de la Biroul de Brevete din SUA, astfel că putem spune că Google Glass este acum oficial. Gigantul motoarelor de căutare poate acum revendica drepturile de autor asupra designului părții drepte a terminalului, cea în care se afla camera de deasupra ochiului utilizatorului. Tot în acea zonă se afla și componentele electronice vitale ale acestui gadget. Google a brevetat și senzorul de deasupra nasului care are o tehnologie specială pentru a detecta nasul utilizatorului.

Un alt brevet se aplică și micului afișaj care indică raza și direcția sunetelor ambientale și în cele din urmă există și un trademark pe folosirea fiecărei lentile ca un display separat. în documentele oficiale, unul dintre ochi vede o hartă, în vreme ce altul vede sistemul de navigare. Să fie oare Google gata să lanseze produsul până la final de an, așa cum a promis?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×