Meg Whitman, CEO Hewlett-Packard: webOS va fi mai bun decât Android și iOS

1.043 ori
<b>Meg Whitman, CEO Hewlett-Packard: webOS va fi mai bun decât Android și iOS</b>HP a cumpărat Palm pentru 1.2 miliarde dolari și aveau planuri consistente legate de webOS. HP Touchpad și eșecul său comercial au contribuit la o schimbare de planuri. webOS a devenit open source și HP are în plan să lanseze device-uri noi pe...

HP a cumpărat Palm pentru 1.2 miliarde dolari și aveau planuri consistente legate de webOS. HP Touchpad și eșecul său comercial au contribuit la o schimbare de planuri. webOS a devenit open source și HP are în plan să lanseze device-uri noi pe baza sa. Vom afla mai multe detalii în 2012.

Meg Wghitman ce ocupă poziția de CEO a HP din septembrie 2011 a dat un interviu în care a făcut afirmații ce stârnesc zâmbetul celor care au ideea cum stă piața de mobil în 2012:

"Vrem să producem împreună un business puternic. Noi dorim să construim un alt sistem de operare care să aibă avantaje uriașe, din punctul meu de vedere, față de iOS, care este un sistem închis și Android, care-i incredibil de fragmentat și care s-ar putea în final să devină mai închis după ce Google a cumpărat Motorola Mobility."

Pentru tabletele HP s-a făcut alegerea pentru sistemul de operare:

"Trebuie să avem o tabletă în portofoliu. Vom reveni în business. Vom aduce o tabletă cu Windows 8, prima dată pe un procesor x86 și poate mai târziu pe ARM."

Nu cred că se vor aventura să aducă tablete cu Windows 8, dar și cu webOS. Nu ar avea logică să promoveze produse distincte ca și sistem de operare, dar targetate în aceeași nișă. Ar fi interesant și un telefon HP cu Windows Phone 8 de care s-a vorbit zilele trecute sub formă de scăpare online.

Sunt curios ce vor lansa cu webOS: smartphone sau tabletă și care va fi priza la public.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×