Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 29 ianuarie - 5 februarie 2012 - review Motorola Xoom 2, detalii despre Samsung Galaxy S III și review Alldro Speed

1.494 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 29 ianuarie - 5 februarie 2012 - review Motorola Xoom 2, detalii despre Samsung Galaxy S III și review Alldro Speed</b>încă o săptămână de iarnă cruntă a trecut și v-am prezentat doua recenzii de tablete, în vreme ce ne pregătim intens de MWC 2012, la care din păcate tocmai am aflat că nu va participa și Samsung Galaxy S III. Haideți totuși să vedem ce...

încă o săptămână de iarnă cruntă a trecut și v-am prezentat doua recenzii de tablete, în vreme ce ne pregătim intens de MWC 2012, la care din păcate tocmai am aflat că nu va participa și Samsung Galaxy S III. Haideți totuși să vedem ce vești bune am obținut în această săptămână în care ați urmărit Mobilissimo.ro mai mult decât de obicei, fiind blocați în casă de troiene.

10) Review Motorola Xoom 2 - tabletă cu design inedit, interfață fluidă, preț puțin cam mare (Video)

Tableta Motorola Xoom 2 ne-a sosit în teste de la Quickmobile și s-a remarcat printr-un preț puțin cam exagerat, o experiență fluidă de utilizare, un design original, dar și probleme cu vibrațiile carcasei, provocate de difuzoare. Poate cu Android 4.0 acest produs va fi mai tentant, dar pentru asta ar fi nevoie și că prețul să mai scadă măcar cu 500 de lei... în rest, avem o tabletă de 10 inchi, cu procesor dual core TI OMAP, camera de 5 megapixeli, 32 GB memorie internă și conectivitate 3G...

9) Apple vrea un televizor OLED, dar Samsung și LG nu contribuie cu panourile necesare (Zvon)

Apple vrea un televizor OLED, dar Samsung și LG nu contribuie cu panourile necesare (Zvon)Din nou despre televizorul Apple iTV, care a devenit un subiect discutat odată cu apariția biografiei lui Steve Jobs. De această dată se vorbește despre panourile folosite de acest televizor, care în mod sigur nu vor fi furnizate de LG sau Samsung, care se axează pe propriile TV-uri noi, prezentate la CES. Sharp era printre candidați la parteneriatul cu Apple, dar și această idee a picat...

8) Imagine cu un nou Galaxy S misterios apăruta înainte de MWC: Galaxy S II Plus sau Galaxy S III?

Imagine cu un nou Galaxy S misterios apăruta Înainte de MWC: Galaxy S II Plus sau Galaxy S III?Eternul zvoner Eldar Murtazin ne-a dat palpitații la mijlocul acestei săptămâni, postând pe web o imagine cu un nou model Samsung Galaxy S cu taste capacitive speciale pentru Android 4.0 și noul OS la bord. Zvonurile afirmă că acesta ar fi Samsung Galaxy S II Plus, o variantă cu procesor superior și ICS preinstalat a telefonului anului 2011, așa cum l-ați numit voi, cititorii prin vot pe Galaxy S II. Mă aștept să îl vedem pe nou venit la MWC!

7) De unde vin banii la Apple, Microsoft și Google: iată câteva grafice interesante

De unde vin banii la Apple, Microsoft și Google: iată câteva grafice interesanteDacă v-ați întrebat vreodată care sunt cele mai productive ramuri sau produse de la Google, Apple și Microsoft, avem aici o serie de grafice care va explica aceste detalii. Apple obține un profit considerabil din vânzările de iPhone și iPad, în vreme ce Microsoft are veniturile divizate în mod relativ egal în partea de servere, software, business și altele. Google, în schimb se axează fundamental pe reclame pentru venituri.

6) Ce nu știați despre Sony Xperia S: încărcare ultrarapidă a bateriei, un inel transparent pentru notificări și protecție împotriva murdăririi

Ce nu știați despre Sony Xperia S: Încărcare ultrarapidă a bateriei, un inel transparent pentru notificări și protecție Împotriva murdăririiSony Xperia S începe să sune tot mai bine, astfel ca telefonul cu camera de 12 megapixeli își dezvăluie câteva funcții despre care nu știam. Una dintre ele este faptul că handsetul se poate încărca foarte rapid, astfel că doar 10 minute de încărcare îi asigura o oră de funcționare, de exemplu. în plus, el este protejat cu un strat special anti-murdărire și vine cu un inel luminos în partea inferioară, care vă va avertiza atunci când primiți notificări.

5) Allview P2 Alldro scos din cutie la Mobilissimo.ro - telefon Android 2.3 dual SIM cu preț accesibil (Video)

Allview P2 Alldro scos din cutie la Mobilissimo.ro - telefon Android 2.3 dual SIM cu preț accesibil (Video)Allview P2 Alldro, un telefon dual SIM cu Android Gingerbread și care oferă o experiență destul de bună de utilizare a sosit în teste la Mobilissimo.ro. Ce trebuie să aflați din start este ca terminalul costa 749 de lei, rulează Android 2.3, vine fără Android Market și fără card microSD la bord. Pe Android Market îl puteți instala cu ușurință dacă faceți rost de APK-ul necesar, iar carduri microSD găsiți la prețuri foarte bune în ziua de azi. Așteptați-vă la o recenzie cât de curând.

4) HTC Ville cu Android 4.0 a ieșit la iveală într-un clip video

HTC Ville cu Android 4.0 a ieșit la iveală Într-un clip videoHTC Ville, cel mai subțire smartphone HTC de până acum și-a făcut apariția într-un clip video, în care ni se prezintă și interfața HTC Sense 4.0. Telefonul va sosi cu un ecran Super AMOLED de 4.3 inch, procesor dual core Snapdragon S4, camera foto de 8 megapixeli, Bluetooth 4.0, HSPA+ și o carcasă mai subțire decât cea a lui iPhone 4S.

3) Ce au în comun Samsung Galaxy S III și iPhone 5? Faptul că nu vor lua apă, mulțumită tehnologiei Liquipel

Ce au În comun Samsung Galaxy S III și iPhone 5? Faptul că nu vor lua apă, mulțumită tehnologiei LiquipelNu doar Sony Xperia S va fi protejat de contactul cu apă și cu murdăria, ci și iPhone 5 și Samsung Galaxy S III. Se pare că ambele telefoane vor primi tratamentul Liquipel, care presupune aplicarea unui strat protector special, care va face handseturile rezistente la apă. Există și alternative la această tehnologie, cum ar fi cea creată de firma HzO. Suntem oare gata să luăm de-a gata protecția anti-lichid pe terminalele viitorului?

2) Allview P3 Alldro, smartphone Android dual SIM cu camera de 8 MP, ecran de 4.1 inch

Allview P3 Alldro, smartphone Android dual SIM cu camera de 8 MP, ecran de 4.1 inchNici nu s-a lansat bine Allview P2 Alldro și vine deja un succesor, unul care merită cu adevărat numele de smartphone. El aduce un ecran de 4.1 inch, camera de 8 megapixeli, este un terminal dual SIM cu Android 2.3 și suporta o rezoluție de 480 x 800 pixeli. Slăbiciunea să este procesorul ARM11 de 670 MHz, dar vom afla mai multe despre asta și despre ce puncte forțe are noul Allview atunci când el ne va fi oferit pentru review. De menționat și prețul lui P3 Alldro, de doar 999 lei.

1) Review Allview Alldro Speed - tableta cu preț accesibil revine, reinventată și cu design slim (Video)

Review Allview Alldro Speed - tableta cu preț accesibil revine, reinventată și cu design slim (Video)Locul 1 în această săptămână îi revine unei recenzii, cea a tabletei Allview Alldro Speed, care oferă un ecran de 7 inch, 4 GB memorie internă, un procesor de 1.2 GHz și un GPU Mali 400 4 core. Noi am făcut o recenzie completă acestei tablete care costă doar 649 lei și care oferă un pachet rezonabil pentru acest preț. Se simt îmbunătățiri față de generațiile precedente, dar rămâne totuși problema butoanelor touch laterale care nu se aprind și lipsa camerei din spate pe acest terminal. Totuși, putem face web browsing, viziona un film, socializa și ascultă muzica pe acest device, fără probleme.

în următoarea săptămâna geroasă vă așteptam cu recenzia lui Allview P2 Alldro, probabil cu noi știri despre Samsung Galaxy S III și iPhone 5, detalii despre MWC 2012 și noi scăpări de la Sony. în plus, urmează și câteva unboxinguri interesante. Rămâneți pe Mobilissimo.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×