Mega tableta! ViewSonic pregătește o tabletă de 22 inch cu Android 4.0 pentru Computex 2012

Autor:  | Publicat în:  ViewSonic 1.037 ori
<b>Mega tableta! ViewSonic pregătește o tabletă de 22 inch cu Android 4.0 pentru Computex 2012</b>V-am mai spus că aveți multă treabă luna viitoare? Trebuie să fiți cu ochii pe Apple, care are organizat WWDC 2012, care ne va aduce iOS 6, apoi Google cu al său I/O și Android 5.0 și iată acum încă un eveniment interesant, la care vom vedea...

V-am mai spus că aveți multă treabă luna viitoare? Trebuie să fiți cu ochii pe Apple, care are organizat WWDC 2012, care ne va aduce iOS 6, apoi Google cu al său I/O și Android 5.0 și iată acum încă un eveniment interesant, la care vom vedea multe tablete noi: Computex 2012. Având loc în Taipei, acest eveniment va include printre altele și o tabletă uriașă.

ViewSonic a promis că va aduce o tabletă de 22 inch cu Android 4.0 la Computex și aceasta este probabil cea mai mare tableta Android de care am auzit până acum. în mod clar terminalul nu e prea portabil și trebuie să aibă vreun suport sau accesoriu care să îl transforme într-un soi de desktop all în one dacă vreți. ViewSonic a promis că va prezenta și terminale Windows 8 și revenind puțin la tableta de 22 inch, mă întreb ce rezoluție va avea ea și ce procesor se va ascunde în spatele uriașului display.

Sincer să fiu, mi se pare inutil un astfel de efort, deoarece există destule smartphone-uri moderne cu porturi HDMI pe care le putem conecta la televizoare cu diagonală de 1 metru, dacă vrem cu adevărat ecrane mari și experiența Android. Voi ce părere aveți despre acest uriaș? Să aibă oare o utilizare deosebită pentru graficieni, în tandem cu un stylus?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×