Oppo 6607 primește certificarea TENAA, e de fapt Oppo U3, un terminal cu margini ultra subțiri ale ecranului

852 ori
<b>Oppo 6607 primește certificarea TENAA, e de fapt Oppo U3, un terminal cu margini ultra subțiri ale ecranului</b>și-a făcut apariția în baza de date TENAA în această săptămână un telefon interesant, sub numele de Oppo 6607. Acest model e de fapt Oppo U3, care a ajuns pe web sub formă de specificații prin intermediul benchmarkului GFXBench, cu 2 luni în...

și-a făcut apariția în baza de date TENAA în această săptămână un telefon interesant, sub numele de Oppo 6607. Acest model e de fapt Oppo U3, care a ajuns pe web sub formă de specificații prin intermediul benchmarkului GFXBench, cu 2 luni în urmă.

Handsetul iese în evidență prin marginile foarte subțiri ale ecranului și proporția excelentă de display versus corp terminal. Astfel, ne întrebam unde s-ar clasa noul model Oppo în acest top și dacă nu cumva ar fi campionul sau, spre gelozia LG. Revenind la Oppo 6607/U3, terminalul rulează Android 4.4.4, are un design elegant și include un procesor octa core MediaTek MT6752 de 1.7 GHz, însoțit de 2 GB RAM și 16 GB stocare.

Handsetul va avea două versiuni, dacă ne luăm după GFXbench: una cu diagonală de 4.6 inch și una de 5.9 inch. în spatele acestui device se afla o cameră de 12 MP, cu captura video 4K, iar în zona frontală avem o cameră de 5 MP. Oppo 6607 este un model single SIM, cu GPS, accelerometru, busola și un lucru e sigur: marginile ecranului acestui Oppo nu sunt mai subțiri decât cele ale unui Sharp Aquos Crystal X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×