Oppo 6607 primește certificarea TENAA, e de fapt Oppo U3, un terminal cu margini ultra subțiri ale ecranului

Autor:  | Publicat în:  Oppo 818 ori
<b>Oppo 6607 primește certificarea TENAA, e de fapt Oppo U3, un terminal cu margini ultra subțiri ale ecranului</b>și-a făcut apariția în baza de date TENAA în această săptămână un telefon interesant, sub numele de Oppo 6607. Acest model e de fapt Oppo U3, care a ajuns pe web sub formă de specificații prin intermediul benchmarkului GFXBench, cu 2 luni în...

și-a făcut apariția în baza de date TENAA în această săptămână un telefon interesant, sub numele de Oppo 6607. Acest model e de fapt Oppo U3, care a ajuns pe web sub formă de specificații prin intermediul benchmarkului GFXBench, cu 2 luni în urmă.

Handsetul iese în evidență prin marginile foarte subțiri ale ecranului și proporția excelentă de display versus corp terminal. Astfel, ne întrebam unde s-ar clasa noul model Oppo în acest top și dacă nu cumva ar fi campionul sau, spre gelozia LG. Revenind la Oppo 6607/U3, terminalul rulează Android 4.4.4, are un design elegant și include un procesor octa core MediaTek MT6752 de 1.7 GHz, însoțit de 2 GB RAM și 16 GB stocare.

Handsetul va avea două versiuni, dacă ne luăm după GFXbench: una cu diagonală de 4.6 inch și una de 5.9 inch. în spatele acestui device se afla o cameră de 12 MP, cu captura video 4K, iar în zona frontală avem o cameră de 5 MP. Oppo 6607 este un model single SIM, cu GPS, accelerometru, busola și un lucru e sigur: marginile ecranului acestui Oppo nu sunt mai subțiri decât cele ale unui Sharp Aquos Crystal X.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×