Microsoft ar intenționa să livreze 25 milioane de tablete Windows În acest an

815 ori
<b>Microsoft ar intenționa să livreze 25 milioane de tablete Windows În acest an</b>Conform unor surse din Taiwan, Microsoft ar intenționa să livreze 25 de milioane de tablete cu Windows în acest an. Informațiile vin de la furnizorii de componente din Taiwan, bine conectați la planurile companiei din Redmond. &nbsp; &nbsp;...

Conform unor surse din Taiwan, Microsoft ar intenționa să livreze 25 de milioane de tablete cu Windows în acest an. Informațiile vin de la furnizorii de componente din Taiwan, bine conectați la planurile companiei din Redmond.

Performanța ar fi cu atât mai impresionantă, cu cât avem în vedere faptul că în 2013 au fost livrate doar 5 milioane de unități. Aceleași surse afirma că estimările MS sunt prea optimiste și că numărul real de livrări va fi în jur de 18 sau 20 de milioane de unități mai degrabă. Pentru a ajunge mai ușor la asfel de numere, Microsoft a acordat reduceri speciale pentru producători de tablete Windows.

Sony și Lenovo nu au manifestat un interes deosebit pentru inițiativa, dar Acer și ASUS au aderat la acest trend fără probleme. Spre exemplu, Asustek Computer intenționează să livreze 12 milioane de tablete în acest an, dintre care 4 milioane de modele ar putea veni cu Windows. Acer intenționează să livreze 10 milioane de tablete în 2014, printre care și 2 milioane de unități cu Windows.

și HP, Dell și Toshiba au planuri în acest segment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×