Guvernul japonez va trimite notificări pe telefoanele populației cu privire la atacurile aeriene

636 ori
<b>Guvernul japonez va trimite notificări pe telefoanele populației cu privire la atacurile aeriene</b>Deși în acest moment, guvernul japonez oferă o serie de notificări ce sunt trimise către populație atunci când țara se confruntă cu dezastre naturale cum ar fi cutremure sau valuri tsunami, se pare că de săptămâna viitoare, populația va fi...

Deși în acest moment, guvernul japonez oferă o serie de notificări ce sunt trimise către populație atunci când țara se confruntă cu dezastre naturale cum ar fi cutremure sau valuri tsunami, se pare că de săptămâna viitoare, populația va fi alertată și cu notificări privind posibilele atacuri aeriene cu rachete.

​

Aflăm că aceste notificări vor fi trimise prin sistemul J-altert. Notificările cu pricina vor fi primite de către telefoanele ce utilizează o cartelă a unora dintre cei mai mari operatori din Japonia, și anume NTT Docomo, KDDI și Softbank, sistemul oferit fiind în totalite gratuit.

Ar fi interesant de văzut un astfel de sistem care să alerteze populația și la noi în țară pentru dezastrele naturale cele mai întâlnite, ca și indundațiile sau cutremurele, o soluție ce s-ar dovedi foarte utilă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×