Microsoft a pregătit câteva prototipuri de Surface Phone, care nu au mai ajuns În producție

1.961 ori
<b>Microsoft a pregătit câteva prototipuri de Surface Phone, care nu au mai ajuns În producție</b>Iată încă un detaliu din culisele Microsoft, după ce am aflat că aceștia au influențat Nokia în anularea unui proiect de telefon Android. Se pare că Microsoft ar fi pregătit câteva telefoane Surface, sub formă de prototip, dar acestea nu au...

Iată încă un detaliu din culisele Microsoft, după ce am aflat că aceștia au influențat Nokia în anularea unui proiect de telefon Android. Se pare că Microsoft ar fi pregătit câteva telefoane Surface, sub formă de prototip, dar acestea nu au mai ajuns în producție.

Sursele sunt citate de către The Verge și afirmă că MS testa handseturi Surface cu Windows Phone în același timp în care Nokia testa telefoane Lumia cu Android. Astfel, putem deduce că Microsoft se pregătea de o alternativă la Nokia, în cazul în care aceștia "abandonau corabia". Problema celor de la Nokia era că gigantul din Redmond impunea prețuri tot mai mici pentru terminalele Windows Phone.

Am mai auzit teorii despre un Surface Phone, dar asta înainte ca Nokia să devină în mod clar un jucător principal pe scena Windows Phone. Avantajul pe care l-ar aduce un smartphone Microsoft ar fi calitatea materialelor sale, probabil având o carcasă metalică subțire, procesor Intel eventual și o cameră de calitate, evident furnizată de Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×