Microsoft pregătește o nouă tableta Surface, posibil cu diagonală mai mică; Prezentată luna viitoare?

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 749 ori
<b>Microsoft pregătește o nouă tableta Surface, posibil cu diagonală mai mică; Prezentată luna viitoare?</b>Luna viitoare se împlinește un an de când Microsoft a prezentat oficial tableta Surface și ne așteptam deci la un urmaș pentru acest device, eventual unul cu diagonală mai mică. Debutul său ar putea avea loc în cadrul conferinței BUILD 2013,...

Luna viitoare se împlinește un an de când Microsoft a prezentat oficial tableta Surface și ne așteptam deci la un urmaș pentru acest device, eventual unul cu diagonală mai mică. Debutul său ar putea avea loc în cadrul conferinței BUILD 2013, desfășurată între 26 și 28 iunie.

Informațiile vin de la surse din cadrul furnizorilor de componente, care colaborează cu Microsoft. Se pare că gigantul din Redmond ar fi livrat până acum 1.5 milioane de unități Surface, dintre care 1 milion Surface RT și 500.000 Surface Pro, cu 50% mai puțin decât cele 3-4 milioane de unități prezise anul trecut. Microsoft își păstrează partenerii cu care a lucrat la prima generație a tabletei.

Astfel, Pegatron va asambla tabletele, Ju Teng se va ocupa de carcasa, Samsung și LG Display se ocupă de ecrane, LG Chem de bateria, Intel și Nvidia de CPU, Chicony de tastatură și TPK de panourile touch. Aceleași sursa afirmă și că noile modele Surface vor avea ecrane de 7 până la 9 inch în diagonală, adaptându-se la trendul actual de pe piață, care pune accentul pe tablete mai mici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×