Microsoft confirmă un eveniment Surface pentru data de 2 octombrie; Şanse minime să apară Surface Phone acolo

843 ori
<b>Microsoft confirmă un eveniment Surface pentru data de 2 octombrie; Şanse minime să apară Surface Phone acolo</b>După ce am aflat când îşi prezintă Apple tabletele şi telefoanele noi şi mai nou şi Google Pixel 3, e rândul celor de la Microsoft să ne confirme un eveniment. E vorba despre o lansare de produse Surface, confirmată pentru dată de 2 octombrie.

După ce am aflat când îşi prezintă Apple tabletele şi telefoanele noi şi mai nou şi Google Pixel 3, e rândul celor de la Microsoft să ne confirme un eveniment. E vorba despre o lansare de produse Surface, confirmată pentru dată de 2 octombrie. Evenimentul are loc la New York.

Invitaţiile au început deja să fie trimise presei şi tradiţional evenimentele de toamnă aduc modele Surface noi. Şansele sunt minuscule să vedem un Surface Phone/Andromeda totuşi, conform surselor apropiate de Microsoft. Cei de la The Next Web au obţinut chiar o infirmare totală a prezenţei unui astfel de handset. Aparent telefonul ar fi fost regândit şi mai e mult de lucru la el.

Pe de altă parte ar trebui să vedem un nou Surface Pro, dar şi un nou Surface laptop, eventual şi un Surface Studio actualizat. Microsoft Surface Pro nu a mai primit o actualizare hardware din mai 2017, iar Studio chiar de la final de 2016. E cazul să vedem procesoare Intel Core i9, procesoare de generaţie a opta, placi grafice NVIDIA RTX, cantităţi mai mari de RAM şi poate şi salturi de rezoluţie.

Ar trebui să vină şi noi modele de Surface Pen, Surface Mouse, Dial şi alte accesorii de gen. Vă reamintesc că Microsoft a lansat cu câteva luni în urma tableta cea mică Surface Go, dar nu am mai auzit mare lucru despre ea de atunci. Surface Pro în schimb s-a vândut mai mereu bine şi cu un CPU nou şi puternic la interior ar putea tenta ceva public.

Nu strică și un demo pentru noul release Windows 10.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×