Apple confirmă evenimentul de pe 12 septembrie; iPhone-uri noi, iPad Pro 2018 şi alte noutăţi aşteptate acolo

1.315 ori
<b>Apple confirmă evenimentul de pe 12 septembrie; iPhone-uri noi, iPad Pro 2018 şi alte noutăţi aşteptate acolo</b>12 septembrie este dată aleasă şi confirmată de Apple pentru evenimentul sau de anvergură, în cadrul căruia vă lansa noile modele iPhone. Compania din Cupertino a trimis invitaţiile spre presa şi ele arăta precum în imaginea din acest articol.

12 septembrie este dată aleasă şi confirmată de Apple pentru evenimentul său de anvergură, în cadrul căruia vă lansa noile modele iPhone. Compania din Cupertino a trimis invitaţiile spre presaă şi ele arată precum în imaginea din acest articol.

Se merge pe un obiect circular, probabil o aluzie la Apple Campus sau Steve Jobs Theater, unde se vor reuni participanţii. Evenimentul are loc la aceeaşi dată ca şi anul trecut 12 septembrie, începând de la ora locală a României 20:00. Dacă zvonurile sunt reale ar trebui să fie bătut recordul all time de hardware anunţat. Aşteptăm un iPhone Xs, iPhone Xs Plus, iPhone SE2/ iPhone 9 şi Apple Watch Series 4.

Apple Gather Round

Dacă parcă nu ar fi de ajuns, am putea vedea şi un iPad Pro nou de 12.9 inch şi unul de 11 inch, plus un desktop nou şi upgrade-uri la nivel de Apple Pencil, încărcător wireless şi alte accesorii. Apple Watch Series 4 va avea un ecran mai mare, unul edge to edge, dar în acelaşi format de corp. Conectivitatea LTE e inclusă la pachet, împreună cu o nouă serie de curele.

iPad Pro va primi CPU nou, extra RAM, va scăpa de butonul Home şi Touch ID, înlocuindu-le cu deblocare facială cu tot cu breton. Un MacBook accesibil de 13 inch este de asemenea aşteptat, plus un Mac Mini cu hardware fresh. iOS 12, macOS Mojave, watchOS 5 şi tvOS 12 ar trebui să fie disponibile din aceeaşi zi. Noile iPhone-uri vor avea procesor Apple A12, breton, cameră duală pentru modelele Xs şi Xs Plus şi singulară pentru cel de 6.1 inch cu ecran LCD.

Aflăm mai mult pe 12 septembrie, cu live blog şi live stream la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×