Microsoft confirmă un nou eveniment Surface pentru finalul lui octombrie; Să fi venit momentul pentru Surface Phone?

752 ori
<b>Microsoft confirmă un nou eveniment Surface pentru finalul lui octombrie; Să fi venit momentul pentru Surface Phone?</b>Finalul lunii octombrie ne va aduce și un eveniment marca Microsoft, show unde aparent vom vedea cel puțin un nou device din seria Surface. Aceasta poartă numele "Future Decoded" și descoperim pe seama speculațiilor din partea unor surse faptul că

Momentul cheie pentru anunţurile Microsoft este de obicei conferinţa BUILD din primăvară, dar uneori gigantul din Redmond are şi un event tomnatic. La urma urmei acolo au debutat Lumia 950 şi Surface Pro 4 acum 2 ani. Istoria se repetă şi se pare că Microsoft a confirmat o conferinţă Surface programata pentru luna viitoare.

Evenimentul are loc în cadrul unei serii de întruniri sub emblema "Future Decoded", care se vor întinde până în noiembrie. Totul se întâmplă la Londra, iar surse apropiate de companie afirmă că minim un device nou Surface va fi prezent la show. Ultimul update din această gamă a fost Surface Pro, a cincea generaţie de tabletă convertibilă, plus Surface Laptop, cu Windows 10 S la bord.

Ar cam fi cazul unui upgrade pentru Surface Book, care a rămas neschimbat de un an, plus Surface Hub, faimosul display interactiv desktop pentru productivitate. Evident există oricând perspectiva unui Surface Phone, deşi numărul extrem de mic de scăpări nu ne încurajează să ne gândim la această perspectivă. Ca să nu mai vorbim că momentul ar fi prost ales, imediat după ce Note 8 a început să se vândă şi iPhone 8 se bucură de gloria maximă. Poate nu ar strica totuși un extra telefon flagship pe final de an.

Ce e în cărţi 100% e o versiune LTE a lui Surface Pro şi poate şi produse din cadrul iniţiativei Windows on ARM. Lenovo se alăturase deja acestui program şi promisese că are terminale cu Snapdragon 835 şi Windows 10 în pregătire. Alţi parteneri includ ASUS, HP şi evident Qualcomm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×