Nubia pregătește lansarea unui telefon edge-to-edge cu aspect 18:9 al ecranului; sosesc primele materiale teaser

1.005 ori
<b>Nubia pregătește lansarea unui telefon edge-to-edge cu aspect 18:9 al ecranului; sosesc primele materiale teaser</b>O companie ce ne-a adus pe piață terminale cu muchii laterale foarte înguste este și Nubia, brand care se pregătește pentru lansarea unui smartphone cu display edge-to-edge și aspect ratio 18:9. Vestea sosirii unui asemenea produs a fost dezvăluită

În acest moment vedem numeroși producători ce aderă la trendul panourilor 18:9, Nubia urmând a fi unul dintre ei. Pe platforma de socializare Weibo compania deținută de ZTE tocmai ce a postat un teaser foarte interesant ce face aluzie la debutul unui asemenea produs cu ecran 2:1, fiind prezentat doar conturul telefonului nu și alte detalii de design.

Teaser Nubia

Este pur și simplu o confirmare a lansării unui astfel de handset, asta pentru că momentan nu avem o dată asociată debutului. Ținând cont de faptul că în cel mai probabil caz este vorba despre un produs flagship, atunci ne așteptăm la dotări precum un display de 5.5 - 5.7 inch cu rezoluție Quad HD+, la procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și la 6 sau chiar 8 GB de RAM.

Am putea vedea aici și o cameră duală, o baterie de 3000 - 3300 mAh și un scanner de amprente plasat în spate. Rămâne să vedem ce design va adopta telefonul, la ora actuală fiind disponibile câteva variante. Fie vom vedea un look similar lui Galaxy S8/LG V30, unul identic lui Essential Phone cu o cameră frontală plasată sus, sau un design complet edge-to-edge. Ne convingem curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×