Microsoft Surface Phone se va numi Surface Mobile, va avea proiector şi suport pentru Surface Pen (Zvon)

1.728 ori
<b>Microsoft Surface Phone se va numi Surface Mobile, va avea proiector şi suport pentru Surface Pen (Zvon)</b>Cu toate că a trecut ceva timp de la ultimele leak-uri asociate lui Microsoft Surface Phone, iată că astăzi avem ceva vești noi sub formă de zvon despre noul terminal semnat Microsoft. Ei bine, se pare că numele oficial al acestui handset va fi de fapt

A trecut ceva vreme de la ultimele zvonuri legate de Surface Phone, iar ele revin azi în prim plan prin intermediul unor scapari din China. Se pare că telefonul va fi de fapt cunoscut ca Surface Mobile şi nu Surface Phone şi va integra un proiector.

Surse din China afirmă că următorul telefon important cu Windows 10 Mobile va suporta accesorii ca Surface Pen. Detaliile au fost descoperite de către utilizatorul Twitter h0x0d, o sursă de încredere pentru ştiri legate de Microsoft în trecut. Alte detalii includ faptul că terminalul va avea un procesor Snapdragon la interior, un kickstand în stil Surface Pro care se va deschide la 185 de grade.

O funcţie nouă pentru terminalul Microsoft este cea "Onto Table", care implică un proiector încorporat, capabil să afişeze un desktop full în stil Continuum pe o suprafață plană. Bateria noului smartphone ar urma să reziste la o oră de funcţionare în acest mod. Au apărut şi două nume de cod: Surface Peking şi Surface Slavonia, dar nu e clar dacă ambele reprezintă telefoane, sau unul e telefon şi unul accesoriu.

Există o teorie ca unul dintre acestea ar fi un Display Dock cu funcţionalitate Continuum. Discuţii despre un aşa numit "Project Andromeda" au apărut de asemenea, dar totul este ambiguu în acest moment şi pare să aibă de-a face mai degrabă cu software-ul. Datele sunt în faza de zvon şi până să vedem un anunţ din partea Microsoft putem face doar supoziţii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×