MediaTek are programat un eveniment pentru 29 august, zi în care va dezvălui procesoarele Helio P23 și P30

694 ori
<b>MediaTek are programat un eveniment pentru 29 august, zi în care va dezvălui procesoarele Helio P23 și P30</b>Pe data de 29 august cei de la MediaTek pregătesc un eveniment special de presă unde vor debuta oficial noile procesoare Helio P23 și Helio P30. Acestea sunt chipset-uri din zona mid-range și potrivit detaliilor dezvăluite vom primi suport pentru

Sfârșitul acestei luni va fi marcat și de evenimentul pregătit de MediaTek, aceștia urmând a dezvălui pe data de 29 august noile procesoare Helio P22 și Helio P30 - chipset-uri create special pentru smartphone-urile mid-range. Acestea vor debuta pe terminale Oppo, Vivo, Meizu, dar și Xiaomi, asta din trimestrul 4 al acestui an când smartphone-urile cele noi vor ajunge disponibile la nivel comercial.

Helio P23 este varianta mai modestă de aici, chipset produs folosindu-se procesul de 16nm și echipat cu 8 nuclee și cu modem LTE Cat.7. Cât despre Helio P30, acesta va fi un procesor ceva mai performant, fiind produs pe 12nm și echipat cu 4 nuclee ARM Cortex-A73 de 2 GHz + alte 4 nuclee Cortex-A53 de 1.5 GHz. Se oferă și suport pentru memorie LPDDR4 și vom avea modem LTE Cat.10 cu viteze de până la 600 Mbps la download.

Aparent, aceste noi procesoare vor veni cu suport pentru panouri Quad HD și pentru camere duale, lucru însemnat pentru această zonă mid-range. Rămâne să vedem cum se vor prezenta produsele noi MediaTek în benchmark-uri și dacă măcar varianta P30 se ridică la performanțele lui Snapdragon 630 să spunem.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×