Microsoft promite să ne arate viitorul pe 23 mai, la un eveniment organizat în Shanghai; Ar putea debuta Surface Pro 5

1.119 ori
<b>Microsoft promite să ne arate viitorul pe 23 mai, la un eveniment organizat în Shanghai; Ar putea debuta Surface Pro 5</b>Data de 23 mai ar fi data la care cei de la Microsoft ne vor arăta viitorul. Aflăm că în această zi compania IT va organiza un eveniment de presă special, unul unde am putea vedea lansată tableta hibrid Microsoft Surface Pro 5, sau poate chiar un alt

Microsoft a postat un teaser nou pe reţelele de socializare la acest final de săptămână, promiţând să ne arate viitorul pe 23 mai. Atunci firma din Redmond are organizat un eveniment în Shanghai, dar nu ştim nici cladirea unde va avea loc şi nici produsul anunţat, dar avem teorii.

Microsoft le-a oferit celor de la The Verge indicii că vom vedea hardware nou atunci. Între timp Panos Panay, vicepreşedintele Microsoft pe secţiunea Devices şi creatorul lui Surface a postat anunţul pe Twitter cu hashtagul "#Surface". E foarte posibil să îl vedem pe Surface Pro 5 anunţat atunci şi cu puţin noroc poate şi un Surface Phone, deşi la drept vorbind cred că sunt prea optimist să sper aşa ceva.

Ultimele zvonuri despre Surface Pro 5 indică faptul că terminalul va fi similar cu Surface Pro 4, doar că va face trecerea la un nou CPU, din generaţia Intel Kaby Lake. Va păstra conectorul proprietar pentru alimentare şi probabil va avea o versiune high end cu extra stocare şi RAM. Nu e exclus să vedem şi porturi USB Type C, un nou stylus şi noi huse, cu tastaturi incluse.

Cei de la ZDNet au aflat şi că Surface Book 2 nu e încă gata de lansare. Microsoft a lansat recent Windows 10 S şi Surface Laptop, iar acum trece la terminale mai hardcore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×