IUNI lansează telefonul i1, destinat publicului feminin; Vine cu funcţii selfie speciale şi ambalaj posh

Autor:  | Publicat în:  IUNI 680 ori
<b>IUNI lansează telefonul i1, destinat publicului feminin; Vine cu funcţii selfie speciale şi ambalaj posh</b>Brandul IUNI ne este familiar, pentru că este un producător subsidiar al celor de la Gionee şi ca producător, stă la baza telefonului Allview X1 Xtreme Mini, cel integrat &icirc;n portofoliu de braşovenii de la Visual Fan. Ei bine, IUNI a lansat azi...

Brandul IUNI ne este familiar, pentru că este un producător subsidiar al celor de la Gionee şi ca producător, stă la baza telefonului Allview X1 Xtreme Mini, cel integrat în portofoliu de braşovenii de la Visual Fan. Ei bine, IUNI a lansat azi un telefon pentru publicul feminin.

Pe numele său IUNI i1, handsetul vine cu o interfaţă roz şi funcţii selfie avansate, aşa cum şade bine unui handset pentru domnişoare. Acest model va costa 322 de dolari şi adoptă designul obişnuit pentru un device Gionee, cu un format dreptunghiular şi carcasa de culoare albă. La bord avem un display Full HD de 5.2 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 şi 2 GB RAM.

IUNI lansează telefonul i1, destinat publicului feminin; Vine cu funcţii selfie speciale şi ambalaj posh

Terminalul aduce şi 32 GB stocare, suport pentru conectivitate LTE şi o baterie de 3000 mAh. Acesta este un model dual SIM dual standby, dotat cu o cameră principală de 13 MP, cu deschidere F/2.0 şi mărime a pixelilor de 1.34 microni. În zona frontală avem o cameră de 8 MP cu lentila wide angle şi funcţii Beauty speciale. În ce priveşte software-ul, acest model aduce Android 4.4.4 personalizat cu IUNI OS.

Ambalaj IUNI i1

De remarcat ediţia specială Deluxe a acestui model, care vine cu un ambalaj ce aduce cu o cutiuţă de bijuterii şi include şi câteva accesorii de machiaj şi înfrumuseţare la pachet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×