Microsoft riscă să devină o companie irelevantă În următorii 4 ani dacă Își continuă eșecul pe partea de tablete

854 ori
<b>Microsoft riscă să devină o companie irelevantă În următorii 4 ani dacă Își continuă eșecul pe partea de tablete</b>Cei de la Gartner fac câteva predicții interesante pentru următorii 4 ani pentru zona de platforme mobile și tablete. Gartner este o companie care se ocupă cu cercetare și studii de piață, deci sunt cei mai în măsură să facă predicții de...

Cei de la Gartner fac câteva predicții interesante pentru următorii 4 ani pentru zona de platforme mobile și tablete. Gartner este o companie care se ocupă cu cercetare și studii de piață, deci sunt cei mai în măsură să facă predicții de acest gen. Ei afirmă că Microsoft riscă să devină irelevanți în următorii 4 ani dacă nu reușesc să se impună pe piața de tablete.

După cum arată și graficele incluse aici, livrările de terminale Android vor depăși clar PC-urile cu Windows și telefoanele până în 2017. E interesant că Apple va ajunge la același nivel cu Microsoft pe partea de unități vândute. înainte de a le cânta prohodul celor de la Microsoft trebuie să rețineți că aceiași cercetători afirmau nu cu mult timp în urmă că până în 2015 Windows Phone va depăși iOS, ceea ce mi se pare imposibil la ora actuală.

Microsoft risca să devină o companie irelevanta În următorii 4 ani dacă Își continuă eșecul pe partea de tablete

Sincer să fiu dau mai multe șanse lui BB 10 OS să depășească Windows Phone, dacă este să facem predicții. Creșterea lui Android pare de neoprit, de aceea par cu atât mai nefondate zvonurile care afirmă că Google va renunța la acest OS și îl va vinde celor de la Samsung, concentrându-se pe Chrome. în orice caz, Microsoft "ss old news", vorba englezului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×