HTC M4 Își face apariția din nou În zvonuri, un soi de HTC First cu camera Ultrapixel

1.177 ori
<b>HTC M4 Își face apariția din nou În zvonuri, un soi de HTC First cu camera Ultrapixel</b>Săptămâna curentă a fost marcată de debutul lui Facebook Phone versiunea 2013, adică HTC First, anunțat oficial ieri. Ei bine, acum revine în actualitate un model HTC despre care aproape uitasem. E vorba despre HTC M4, care se zvonea că...

Săptămâna curentă a fost marcată de debutul lui Facebook Phone versiunea 2013, adică HTC First, anunțat oficial ieri. Ei bine, acum revine în actualitate un model HTC despre care aproape uitasem. E vorba despre HTC M4, care se zvonea că împreună cu HTC One și un alt model numit G2 vor alcătui trio-ul primei jumătăți de 2013.

Anul trecut am avut un trio de acest gen format din HTC One X, One S și One V și HTC pare genul de companie care să păstreze o strategie de acest gen. în fine, nu se știu prea multe despre HTC M4, dar azi aflăm că acest nou venit ar putea fi un soi de HTC First, fără Facebook Home dar dotat cu camera Ultrapixel.

Se pare că noul venit va păstra lookul lui HTC First și va veni cu un procesor Snapdragon 400 dual core de 1.2 GHz, ecran de 4.3 inch cu rezoluție 720p și camera Ultrapixel. Alte dotări includ GPS/Glonass, 16 GB ROM, 1 GB RAM, WiFi, Bluetooth 4.0, Android 4.2.2 și HTC Sense 5.0. Ar fi bizar că HTC First și HTC M4 să existe simultan pe piață, deoarece risca să își canibalizeze unul altuia vânzările... credeți că se va întâmpla asta?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×