Microsoft Surface Windows 8 Pro lansat oficial, disponibil acum de la 899 dolari

1.364 ori
<b>Microsoft Surface Windows 8 Pro lansat oficial, disponibil acum de la 899 dolari</b>Tableta Microsoft Surface Windows 8 Pro a fost lansată oficial cu doar ore în urmă, după o serie de review-uri negative ale terminalului cu procesor Core i5. Aceasta este versiunea Windows 8 Pro a lui Surface, adică un terminal mai puternic și mai...

Tableta Microsoft Surface Windows 8 Pro a fost lansată oficial cu doar ore în urmă, după o serie de review-uri negative ale terminalului cu procesor Core i5. Aceasta este versiunea Windows 8 Pro a lui Surface, adică un terminal mai puternic și mai bine dotat. Prețul sau pornește de la 899 dolari în SUA, în varianta de bază.

Acest device este promovat ca un înlocuitor de laptop sau ultrabook, iar recenziile de pe web au criticat în unanimitate durată scurtă de viață a bateriei. Se pare că utilizatorii și reviewerii au atins în jur de 4 ore pe această tabletă, adică aproximativ jumătate din durata de viață a lui Surface RT. Surface Win 8 Pro este cu 25% mai grea decât Surface RT și înlocuiește procesorul quad core Tegra 3 cu un Intel Core i5-3317U, care va va scăpa de lagul deschiderii aplicațiilor de pe versiunea RT.

Tableta are o frecvență a procesorului de 1.7 GHz, dispune de 4 GB RAM și un ecran cu aceeași diagonală de 10.6 inch ca și Surface RT, dar rezoluție mai mare: 1920 x 1080 pixeli. Beneficiem și de 64 sau 128 GB stocare SSD, deși prima variantă lasa liberi cam 20+ GB, ceea ce e dezamăgitor. Vă reamintim că avem în teste în acest moment tableta Microsoft Surface RT și vom reveni cu un review cât de curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×