Mobilissimo Awards 2015: Tableta anului în viziunea cititorilor! Productivitatea e la putere!

904 ori
<b>Mobilissimo Awards 2015: Tableta anului în viziunea cititorilor! Productivitatea e la putere!</b>Iată-ne la final de an, cu un top retrospectiv al celor mai bune şi apreciate tablete ale ultimelor 365 de zile. Am văzut deja cum arată topul tabletelor pe anul 2015, &icirc;n viziunea redactorilor Mobilissimo.ro şi realiz&acirc;nd media...

Iată-ne la final de an, cu un top retrospectiv al celor mai bune şi apreciate tablete ale ultimelor 365 de zile. Am văzut deja cum arată topul tabletelor pe anul 2015, în viziunea redactorilor Mobilissimo.ro şi realizând media preferinţelor lor marele câştigător a fost Samsung Galaxy Tab S 8.4. Ei bine, cititorii au avut altă părere, una care da mai mare credit productivitatii.

Astfel, după ce 410 de votanţi au votat un număr total de 1051 tablete, pe locul întâi se află Microsoft Surface Pro 4. Tableta a strâns 133 de voturi, adică 12.65% din total, ecartul fiind mare faţă de locul 2 şi 3. Se vede faptul că publicul a apreciat funcţiile de productivitate ale tabletei, designul compact faţă de oferă terminalul şi dotările high end ce ajung chiar mai sus decât ce oferă unele laptopuri de top.

Portabilitatea crescută şi noile accesorii au avut şi ele un cuvânt greu de spus. Pe locul 2 se afla iPad Pro, cu 96 de voturi, adică 9.13% din total. Ce e drept am fi crezut că vom vedea o tabletă cu Android accesibilă ca preţ pe unul dintre primele două locuri şi iată că într-un mod sau altul, terminalele high end axate pe productivitate triumfa. iPad Pro reprezintă un pas mare pentru Apple, prima tabletă cu diagonală extra large, care marchează şi debutul unui stylus Apple Pencil şi trecerea spre o epocă post PC pe bază de hibrizi, nu tablete pursânge.

Pe locul 3 s-a clasat Samsung Galaxy Tab S2 9.7, cu 88 de voturi, adică 8.37% din total. Acest model se remarcă prin designul ultraslim, greutatea foarte scăzută şi performanţa bună, iar bateria nu e nici ea rea.

Aici puteti vedea o lista cu primele 20 de modele clasate in topul realizat dupa sondaj:

 1. Microsoft Surface Pro 4
 2. Apple iPad Pro
 3. Samsung Galaxy Tab S2 9.7
 4. Sony Xperia Z4 Tablet
 5. Apple iPad Mini 4
 6. Samsung Galaxy Tab S2 8.0
 7. Microsoft Surface Book
 8. Xiaomi Mi Pad 2
 9. Google Pixel C
 10. Nvidia Shield Tablet K1
 11. Lenovo Yoga Tab 3 Pro
 12. Acer Predator 8    30 voturi
 13. Samsung Galaxy Tab A 9.7
 14. Asus Zenpad S 8.0
 15. Asus Transformer Book T100 Chi
 16. Samsung Galaxy View
 17. LG G Pad II 8.0 LTE
 18. Samsung Galaxy Tab A 8.0
 19. LG G Pad II 10.1
 20. Asus Zenpad 8.0

Pe 4 îl avem pe Xperia Z4 Tablet, iar pe locul 5 se afla iPad Mini 4. Preferata redactorilor, Samsung Galaxy Tab S2 8.0 a rămas de abia pe locul 6, urmată de Xiaomi Mi Pad 2 pe 7.

Anul trecut l-am încununat câştigător pe iPad Air 2, urmat de Galaxy Tab S 8.4 şi HTC Nexus 9. Ca şi la topul telefoanelor, două branduri de anul trecut de pe podium au rămas şi în acest an prezente pe locuri fruntaşe: Samsung şi Apple, deşi cumva Microsoft le-a surclasat. Aduce un zâmbet pe buze faptul că anul trecut în acest articol preziceam că iPad Pro se va afla pe podium şi chiar aşa s-a întâmplat.

Aici puteti vedea o diagrama cu procentele atinse de toate tabletele votate:

Mobilissimo Awards 2015: Tableta anului în viziunea cititorilor! Productivitatea e la putere!

Remarcam si includerea în top a lui Acer Predator 8, tableta de gaming ce a primit 30 de voturi, deşi colegul Alex şi-a exprimat clar nemulţumirea faţă de acest produs la primul contact cu el. 2016 se anunţă un an imposibil de prezis, deşi cred că un iPad Air 3 are asigurat un loc pe podium totuşi.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×