HTC îşi vinde fabrica din Taoyuan către Inventec împreună cu terenul din zonă

Autor:  | Publicat în:  HTC 489 ori
<b>HTC îşi vinde fabrica din Taoyuan către Inventec împreună cu terenul din zonă</b>HTC a anunţat astăzi o tranzacţie, ce presupune v&acirc;nzarea fabricii sale din Taoyuan către Inventec, &icirc;mpreună cu o porţiune de teren din acea zonă. Totul se va finaliza &icirc;n martie, iar suma vehiculată este de 183.46 milioane de...

HTC a anunţat astăzi o tranzacţie, ce presupune vânzarea fabricii sale din Taoyuan către Inventec, împreună cu o porţiune de teren din acea zonă. Totul se va finaliza în martie, iar suma vehiculată este de 183.46 milioane de dolari.

Aceasta mutare se realizează pentru ca HTC să îşi reducă costurile operaţionale şi să îşi crească eficienţa. Angajaţii care lucrează la fabrica vândută vor fi transferaţi la alte întreprinderi HTC, împreună cu echipamentele aferente, într-o încercare de a centraliza producţia. Un investitor HTC a insistat ca aceasta vânzare a fabricii nu va afecta în nici un fel capacitatea de producţie HTC sau programul de livrare.

Întrebaţi dacă mai plănuiesc vânzări de genul, oficialii companiei au răspuns că analizează oportunităţile de acest tip pentru viitor, pe baza necesitaţilor operaţionale. HTC a înregistrat pierderi nete de 365 de milioane de dolari în primele 3 trimestre ale anului, un declin clar faţă de profitul net de 30 de milioane de dolari în aceeaşi perioadă a anului trecut. În ciuda problemelor, CEO-ul Cher Wang a asigurat recent că HTC nu va dispărea prea curând din industria tech.

Clădirea proaspăt cumpărată de Inventec va fi folosită pentru a stoca serverele companiei, dar şi segmentul de cercetare şi dezvoltare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×