UTOK lansează smartphone-ul Q5 GT și tableta Hello 7Q LTE; terminale cu procesoare 64-bit și conectivitate 4G LTE

1.116 ori
<b>UTOK lansează smartphone-ul Q5 GT și tableta Hello 7Q LTE; terminale cu procesoare 64-bit și conectivitate 4G LTE</b>Astăzi, cei de la UTOK au plăcerea să ne prezinte două noi device-uri foarte interesante, și anume smartphone-ul Q5 GT, respectiv tableta Hello 7Q LTE. Ambele terminale vin la pachet cu o lună gratuită de Seenow, cu 100 cărți e-book la pachet,...

Astăzi, cei de la UTOK au plăcerea să ne prezinte două noi device-uri foarte interesante, și anume smartphone-ul Q5 GT, respectiv tableta Hello 7Q LTE. Ambele terminale vin la pachet cu o lună gratuită de Seenow, cu 100 cărți e-book la pachet, dar și cu posibilitatea de a achiziționa bilete la spectacole/concerte la prețuri reduse.

Noul smartphone denumit UTOK Q5 GT sosește cu display IPS de 5 inch (960 x 540 pixeli), procesor quad-core Mediatek MT6735M de 1.0 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și suport pentru carduri microSD de până la 32 GB.

Beneficiem de conectivitate 4G LTE, suport dual SIM (miniSIM + microSIM), cât și de o cameră foto principală de 8 megapixeli însoțită de bliț LED. UTOK Q5 GT ne oferă un senzor frontal de 2 megapixeli, o baterie de 2200 mAh și Android 5.1 Lollipop ca sistem de operare. Acest model este comercializat la prețul de 699 lei.

Și noua tabletă lansată astăzi, și anume Hello 7Q LTE, beneficiază de conectivitate 4G. Pe partea de specificații întâlnim un display IPS de 7 inch cu rezoluție 1024 x 600 pixeli, un procesor quad-core Mediatek 8735M de 1.0 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 32 GB.

Vom primi suport dual-SIM (2x mini SIM), o cameră foto principală de 2 megapixeli, un senzor frontal de 0.3 megapixeli și o baterie de 2800 mAh care pe hârtie ne promite 5 ore de autonomie în modul convorbire. Avem la dispoziție totodată și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, cât și o cartelă SIM Orange cu 5 euro credit, inclusă în pachet.

Prețul acestei tablete de 599 lei. Puteți plasa o comandă pentru unul dintre aceste produse, chiar de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×