MWC 2011: Noul Google Maps, În acțiune pe tableta Motorola Xoom (Video)

2.042 ori
<b>MWC 2011: Noul Google Maps, În acțiune pe tableta Motorola Xoom (Video)</b>în periplul nostru pe la standurile MWC 2011 din Barcelona am avut ocazia să surprindem și noul Google Maps optimizat pentru tablete. Această aplicație arată foarte bine și aduce în sfârșit și elemente 3D pe terminalele portabile. Puteți vedea...

în periplul nostru pe la standurile MWC 2011 din Barcelona am avut ocazia să surprindem și noul Google Maps optimizat pentru tablete. Această aplicație arată foarte bine și aduce în sfârșit și elemente 3D pe terminalele portabile. Puteți vedea în clipul de mai jos cum se comportă nouă aplicație Google pe prima tabletă Android 3.0 Honeycomb, Motorola Xoom.

Cu această ocazie se face trecerea de la hărțile bazate pe vectori la cele bazate imagini randate de client și o grafică foarte aproape de 3D. Pe Moto Xoom puteți și să rotiți harta, să dați zoom la un nivel foarte ridicat și schimbați unghiul de vizualizare a hărții din 2D în acea versiune semi-tridimensională, să spunem.

Google Maps în varianta pentru Honeycomb suportă și navigare turn by turn, care nu este disponibilă în România (aparent), dar o putem vedea în acțiune în Barcelona, ghidându-ne de la un punct A la un punct B cu indicații vocale sau scrise. Să vedem ce replică vor da Nokia și Microsoft prin alianța Bing Maps - Nokia Maps.

Daca doriti, puteti urmari un material mai vast despre Motorola XOOM, filmat de noi la Barcelona, aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×