MWC 2011: LG Optimus Black, primul telefon cu cameră frontală performantă analizat În Barcelona (Video)

2.939 ori
<b>MWC 2011: LG Optimus Black, primul telefon cu cameră frontală performantă analizat În Barcelona (Video)</b>Acum că showul MWC 2011 din Barcelona s-a încheiat, a venit momentul retrospectivelor. Astfel, ne uităm în urmă și descoperim că ar fi cazul să împărtășim cu cititorii noștrii experiența avută cu unul dintre noile modele LG Optimus și...

Acum că showul MWC 2011 din Barcelona s-a încheiat, a venit momentul retrospectivelor. Astfel, ne uităm în urmă și descoperim că ar fi cazul să împărtășim cu cititorii noștrii experiența avută cu unul dintre noile modele LG Optimus și anume Optimus Black. Acest smartphone are o grosime de doar 9.2 mm și este chiar mai ușor decât Samsung Galaxy S II, având o greutate de doar 109 grame.

Din păcate handsetul rulează doar Android 2.2 deocamdată, dar Gingerbread va sosi în următoarele luni sub formă de actualizare. Atuul acestui smartphone este ecranul său IPS LCD, unul dintre cele mai bune de pe piață, suportând o rezoluție de 480 x 800 pixeli și având o diagonală de 4 inch. De remarcat este și faptul că acesta a fost primul telefon cu o cameră frontală performantă de 2 megapixeli.

între timp au mai apărut și alte astfel de modele, dar premierele sunt mereu ținute minte. Dotările terminalului mai includ 512MB RAM, o cameră de 5 megapixeli în partea din spate, un procesor TI OMAP de 1 GHz și o baterie de 1500 mAh. LG Optimus Black suportă conectivitate HSDPA, WiFi și DLNA. Am fost impresionați, în cadrul acestei demonstrații, de cât de ușor se controlează telefonul pur și simplu înclinându-l într-o parte sau alta.

Aflați despre ce este vorba în clipul hands-on din articol!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×