MWC 2011: Motorola Xoom, o tabletă spectaculoasă pe care am putut-o vedea În acțiune la MWC (Video)

2.559 ori
<b>MWC 2011: Motorola Xoom, o tabletă spectaculoasă pe care am putut-o vedea În acțiune la MWC (Video)</b>Printre terminalele care ne-au impresionat cel mai mult în acest an la Mobile World Congress 2011 se numără tableta Motorola Xoom, bazată pe Android 3.0. Aceasta poate fi urmărită în următorul clip hands-on creat special pentru cititorii...

Printre terminalele care ne-au impresionat cel mai mult În acest an la Mobile World Congress 2011 se numără tableta Motorola Xoom, bazată pe Android 3.0. Aceasta poate fi urmărită În următorul clip hands-on creat special pentru cititorii Mobilissimo și cei Tablet News. Declarându-ne impresionați de acest device, trebuie să amintim și faptul că se zvonește că tableta ar putea costa 1200 de dolari, dar sperăm să nu fie cazul.
Â

Ecranul touch de 10.1 inch este excelent și suportă o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, iar protecția sa este asigurată de un strat Gorilla Glass foarte rezistent. Sub carcasa glossy a terminalului se află un procesor dual core Nvidia Tegra 2 de 1GHz, memorie internă de 32GB și 1GB memorie RAM DDR2. În partea din spate descoperim o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED și suport pentru captură video 720p, În vreme ce În partea frontală se afla o cameră de 2MP.
Â

Motorola Xoom suportă și conexiune HDMI și În clipul pe care Îl puteți vedea În acest articol ni se face o scurtă trecere În revistă a potențialului interfaței lui Android 3.0 Honeycomb. Widgeturile pot fi mutate cu ușurință, În vreme ce În acest OS se operează foarte mult cu panouri pe care le puteți customiza după pofta inimii. Multitasking-ul nu este o problemă, de vreme ce aplicațiile rulează În fundal Într-un număr mare și pot fi oricând accesate.

Mai aflăm și că Xoom include o baterie care se Încarcă la nivel maxim În 3.5 ore și oferă 8, până la 10 ore de funcționare. Mai multe detalii aflați din experiența video hands on!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×