MWC 2012: Experiență hands-on cu tableta Fujitsu Arrows rezistentă la apă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Fujitsu 1.028 ori
<b>MWC 2012: Experiență hands-on cu tableta Fujitsu Arrows rezistentă la apă (Video)</b>Atunci când spui că o tabletă este rezistentă la apă, te aștepți eventual să o și poți folosi udă, cum se întâmplă cu telefonul Sony Ericsson Xperia Active. în cazul tabletei Fujitsu Arrows, rezistenta la apă înseamnă doar că putem...

Atunci când spui că o tabletă este rezistentă la apă, te aștepți eventual să o și poți folosi udă, cum se întâmplă cu telefonul Sony Ericsson Xperia Active. în cazul tabletei Fujitsu Arrows, rezistenta la apă înseamnă doar că putem scufunda device-ul și îl vom folosi de abia după ce îi ștergem ecranul. Asta am aflat noi de la standul Fujitsu de la MWC 2012, unde era expus device-ul.

Am mai văzut acest terminal expus și la CES 2012 în Las Vegas și trebuie să aflați că deși tablete ca Motorola Xoom 2 au propria protecție împotriva apei, ea se rezumă doar la un strat protector aplicat componentelor, care le protejează de ploaie sau zăpadă. în cazul lui Fujitsu Arrows protecția este completă și tableta se poate scufunda cu încredere în apă, dar nu la o adâncime prea mare. Observați că terminalul are branding NTT DoCoMo, un mare operator din Japonia, deci șansele sunt mici să vedem aces produs în Europa.

Avem de-a face cu o tabletă Honeycomb 3.2, cu procesor dual core TI OMAP4430 de 1 GHz, plus un display de 10.1 inch cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. La CES 2012 se anunțase că tableta va sosi cu suport LTE în SUA, iar alte dotări ale device-ului includ sistemul audio Dolby Mobile 3, surround 4.1 și o baterie care asigură 10 ore de funcționare. Tableta Fujitsu Arrows măsoară 11.3 mm în grosime, cântărește 599 de grame și vine cu o cameră de 5 megapixeli în partea din spate și 16/32GB memorie internă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×