MWC 2012: Trenulețul Google din tablete și telefoane revine, Însoțit de un robot care decorează telefoanele cu podoabe (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 1.171 ori
<b>MWC 2012: Trenulețul Google din tablete și telefoane revine, Însoțit de un robot care decorează telefoanele cu podoabe (Video)</b>Dacă e ceva la care Google se pricepe, acel lucru e promovarea și transformarea logo-urilor sale în activități jucăușe. Astfel, roboțelul verde al lui Android a ajuns deja un fenomen cultural în rândul celor pasionați de tehnologie și nu putea...

Dacă e ceva la care Google se pricepe, acel lucru e promovarea și transformarea logo-urilor sale în activități jucăușe. Astfel, roboțelul verde al lui Android a ajuns deja un fenomen cultural în rândul celor pasionați de tehnologie și nu putea lipsi de la Mobile World Congress 2012. în plus, s-a întors și trenulețul din telefoane și tablete pe care l-am văzut și anul trecut.

Observați și un robot care decorează telefoanele cu podoabe, folosind mișcările sacadate tipice unui astfel de echipament, dar și având un cap de robot verde Android, simbolul sistemului de operare. Nu pot să nu mă gândesc că poate cândva în viitor Android va deveni cu adevărat un ANDROID, iar Google se va afla în vârful domeniului roboticii. Cât despre trenuleț, el este menit să ne arate cât de multe și de variate sunt terminalele ce rulează Android în ziua de azi.

Practic nu există producător mare, mediu sau chiar mic de telefoane sau tablete care să nu își fi încercat norocul măcar o dată în acest segment. și asta mulțumită faptului că platforma crește rapid, este open source, are parte de un număr mare de aplicații și de dezvoltatori fideli. și acum, când Google a integrat o soluție anti malware în Android Market, lucrurile vor arăta și mai bine. și sosirea procesoarelor quad core în universul Android ar trebui să ajute la popularitate. Dacă în acest an trenulețul arata identic cu cel de anul trecut, mă întreb dacă la anul va mai fi loc în Barcelona pentru el, având în vedere că vor fi deja sute, dacă nu chiar mii de terminale Android lansate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×