MWC 2016: Huawei MateBook hands-on: un rival foarte solid pentru iPad Pro şi Surface Pro 4

887 ori
<b>MWC 2016: Huawei MateBook hands-on: un rival foarte solid pentru iPad Pro şi Surface Pro 4</b>Huawei a anunţat la MWC 2016 tableta convertibila MateBook, ce poate deveni laptop cu o tastatură ataşată. Terminalul a primit o experienţă hands on de la colegul Claudiu Sima, care se afla la MWC 2016 şi ne prezintă materialul video de mai jos....

Huawei a anunţat la MWC 2016 tableta convertibila MateBook, ce poate deveni laptop cu o tastatură ataşată. Terminalul a primit o experienţă hands on de la colegul Claudiu Sima, care se afla la MWC 2016 şi ne prezintă materialul video de mai jos.

Tableta se remarcă prin grosimea foarte scăzută, de doar 6.9 mm şi în clipul hands on vedem aplicaţia Sketchbook, care permite realizarea de schiţe, caricaturi, desene şi altele. Stylusul prezent în clip, Mate Pen va costa 69 de euro şi are şi rol de pointer laser. El oferă 2048 de nivele de presiune şi e un rival solid pentru Apple Pencil.

MWC 2016: Huawei MateBook hands-on: un rival foarte solid pentru iPad Pro şi Surface Pro 4

MateBook are un ecran de 12 inch cu rezoluţie de 2160 x 1440 pixeli, procesor Intel Core m3, m5 sau m7, 8 GB RAM şi vine cu un sasiu metalic solid. Singurul port de la bord e cel USB Type-C, dar există accesorii si adaptoare pentru extra porturi. 2 difuzoare cu acustică Dolby pot fi văzute în clipul hands on şi trebuie menţionat că acest model rulează Windows 10 şi vine la pachet cu Autodesk Pro pe 3 luni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×