Nexus 7 2 apare În primele imagini hands on și un clip pe măsură; Ar putea veni cu 4 GB RAM! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.387 ori
<b>Nexus 7 2 apare În primele imagini hands on și un clip pe măsură; Ar putea veni cu 4 GB RAM! (Video)</b>După ce am aflat posibile prețuri pentru Nexus 7 2 și am văzut câteva specificații și benchmark-uri, a venit și momentul să aflăm în sfârșit cum arată acest terminal. Ceea ce vedeți mai jos este o serie de imagini cu nouă tableta,...

După ce am aflat posibile prețuri pentru Nexus 7 2 și am văzut câteva specificații și benchmark-uri, a venit și momentul să aflăm în sfârșit cum arată acest terminal. Ceea ce vedeți mai jos este o serie de imagini cu nouă tableta, publicate în premieră de către Android Central.

E vorba despre un terminal de 7 inch, după cum bănuiam deja, doar că procesorul Snapdragon 600 a fost înlocuit cu un Snapdragon S4 Pro. Se pare că acest device ar putea fi prezentat în cadrul evenimentului Google de pe 24 iulie, iar acest prototip produs de ASUS este cunoscut sub nume de cod ME571K_PR1_SKU2. Tableta va avea versiuni de 16 și 32 GB, un display LCD de 7 inch, probabil cu rezoluție Full HD, o cameră frontală de 1.2 MP și una produsă de Chicony, cu rezoluție de 5 MP în spate.

Tableta Nexus 7 2

Interesant e că odată cu aceste imagini a apărut și un zvon legat de 4 GB RAM DDR3L la interior, ceea ce mi se pare prea mult și sună a eroare. Varianta finală ar putea avea 2 GB totuși, iar terminalul se va încărca via microUSB, port plasat în zona centrală inferioară a terminalului. Difzoarele sunt plasate în spatele tabletei, unul aflându-se lângă portul USB.

Tableta Nexus 7 2

Android 4.3 se va afla la bordul tabletei, iar device-ul pare mai compact decât primul Nexus 7. Ce impresie vă face acest nou venit?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×