Nexus 7 2 apare În primele imagini hands on și un clip pe măsură; Ar putea veni cu 4 GB RAM! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.369 ori
<b>Nexus 7 2 apare În primele imagini hands on și un clip pe măsură; Ar putea veni cu 4 GB RAM! (Video)</b>După ce am aflat posibile prețuri pentru Nexus 7 2 și am văzut câteva specificații și benchmark-uri, a venit și momentul să aflăm în sfârșit cum arată acest terminal. Ceea ce vedeți mai jos este o serie de imagini cu nouă tableta,...

După ce am aflat posibile prețuri pentru Nexus 7 2 și am văzut câteva specificații și benchmark-uri, a venit și momentul să aflăm în sfârșit cum arată acest terminal. Ceea ce vedeți mai jos este o serie de imagini cu nouă tableta, publicate în premieră de către Android Central.

E vorba despre un terminal de 7 inch, după cum bănuiam deja, doar că procesorul Snapdragon 600 a fost înlocuit cu un Snapdragon S4 Pro. Se pare că acest device ar putea fi prezentat în cadrul evenimentului Google de pe 24 iulie, iar acest prototip produs de ASUS este cunoscut sub nume de cod ME571K_PR1_SKU2. Tableta va avea versiuni de 16 și 32 GB, un display LCD de 7 inch, probabil cu rezoluție Full HD, o cameră frontală de 1.2 MP și una produsă de Chicony, cu rezoluție de 5 MP în spate.

Tableta Nexus 7 2

Interesant e că odată cu aceste imagini a apărut și un zvon legat de 4 GB RAM DDR3L la interior, ceea ce mi se pare prea mult și sună a eroare. Varianta finală ar putea avea 2 GB totuși, iar terminalul se va încărca via microUSB, port plasat în zona centrală inferioară a terminalului. Difzoarele sunt plasate în spatele tabletei, unul aflându-se lângă portul USB.

Tableta Nexus 7 2

Android 4.3 se va afla la bordul tabletei, iar device-ul pare mai compact decât primul Nexus 7. Ce impresie vă face acest nou venit?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×