iPhone-ul de buget, zis și iPhone Lite Își face apariția Într-o versiune roz

1.814 ori
<b>iPhone-ul de buget, zis și iPhone Lite Își face apariția Într-o versiune roz</b>Exact când credeam că le-am văzut pe toate, iată că asistăm la o scăpare a lui iPhone Lite aka iPhone 5S pentru unii sau mai bine zis iPhone-ul de buget, de această dată pe roz. &nbsp; Rețineți că există speculații că numele acestui device...

Exact când credeam că le-am văzut pe toate, iată că asistăm la o scăpare a lui iPhone Lite aka iPhone 5S pentru unii sau mai bine zis iPhone-ul de buget, de această dată pe roz.

Rețineți că există speculații că numele acestui device ar fi iPhone 5S, iar următorul iPhone principal ar fi direct iPhone 6. Până acum iPhone Lite/5S a apărut pe web în variante de culoare verde, albă, roșie, albastră și galbenă, dar e prima oară când îl vedem pe roz. încă nu îmi e foarte clar dacă Apple va lansa acest handset cu carcase înlocuibile, sau pur și simplu în versiuni de culoare diferită.

iPhone Lite Carcasa Roz

Sursa scăpărilor afirma că terminalul amintește de iPhone 3GS ca senzație atunci când îl ții în mână, iar plasticul este unul de înaltă calitate și unul care nu atrage amprentele ușor. Vă reamintesc că zvonurile afirmă că acest iPhone din plastic ar fi cu 2-3 mm mai scurt decât iPhone 5, că va păstra majoritatea hardware-ului său și că va costa 349 de dolari în varianta cea mai ieftină. De asemenea, în ciuda spatelui colorate, zona frontală va fi mereu albă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×