Nexus 7 generația a doua va folosi panouri de display produse de AUO

1.391 ori
<b>Nexus 7 generația a doua va folosi panouri de display produse de AUO</b>Surse apropiate de furnizori de componente afirma că firma AU Optronics (AUO) ar fi fost selectată pentru a livra panourile pentru display folosie pe tableta Nexus 7 de generație a doua. Vă reamintesc că zvonurile afirmă că acest device va sosi în...

Surse apropiate de furnizori de componente afirma că firma AU Optronics (AUO) ar fi fost selectată pentru a livra panourile pentru display folosie pe tableta Nexus 7 de generație a doua. Vă reamintesc că zvonurile afirmă că acest device va sosi în iulie cu Android 4.3 la bord.

Nexus 7 2 va fi produsă tot de către ASUS și Google în colaborare ca și prima generație și ar urma să vină cu un ecran cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli. Nouă tableta se va axa pe panou LTPS (low temperature poly silicon). Un milion de unități Nexus 7 2 sunt pregătite pentru a fi livrate părților interesante încă din această lună.

Livrările vor ajunge la 8 milioane de unități în 2013 și suntem curioși să vedem ce vânzări va avea noul model. Se zvonește și că vom vedea un procesor Qualcomm quad core la interiorul său și că vom avea parte de același preț accesibil în jurul valorii de 200 sau 250 de dolari. Veți cumpăra un Nexus 7 2 și dacă da, de ce?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×