HTC One atinge 5 milioane de unități vândute, În ciuda problemelor cu componentele

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.390 ori
<b>HTC One atinge 5 milioane de unități vândute, În ciuda problemelor cu componentele</b>La doar câteva zile după ce aflam că Samsung Galaxy S4 a ajuns la 10 milioane de unități vândute într-o lună, avem informații și despre cel mai mare rival al său: HTC One. Acesta ar fi vândut deja 5 milioane de unități. &nbsp; și asta în...

La doar câteva zile după ce aflam că Samsung Galaxy S4 a ajuns la 10 milioane de unități vândute într-o lună, avem informații și despre cel mai mare rival al său: HTC One. Acesta ar fi vândut deja 5 milioane de unități.

și asta în condițiile în care handsetul a suferit amânări și întârzieri cauzate de componente și s-a confruntat și cu o dispută cu Nokia pe tema tehnologiei microfonului de pe One. Numărul de 5 milioane a fost atins în puțin peste o lună și trebuie remarcat aici faptul că HTC nu a anunțat oficial  cifrele de vânzări, dar un oficial al său a lăsat porumbelul să scape.

Aflam la un moment dat că volumul de producție pentru modelele One va fi dublu în iunie față de aprilie, deci ne așteptam ca orice problemă cu stocul să dispară. în aceste condiții mă aștept la un trimestru profitabil pentru taiwanezi și sunt curios în cât timp va ajunge One la 10 milioane de unități vândute.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×