Oppo Își deschide magazin online În Europa, livrează telefoane fără taxe poștale

Autor:  | Publicat în:  Oppo 3.917 ori
<b>Oppo Își deschide magazin online În Europa, livrează telefoane fără taxe poștale</b>După cum știți deja am realizat un review în premieră în România pentru handsetul Oppo Finder și acum așteptăm cu nerăbdare și noul model Oppo Find 5. O veste bună vine de pe forumul Mobilisimo.ro (mulțumim&nbsp;@Sp1tfire), unde aflăm că...

După cum știți deja am realizat un review în premieră în România pentru handsetul Oppo Finder și acum așteptăm cu nerăbdare și noul model Oppo Find 5. O veste bună vine de pe forumul Mobilisimo.ro (mulțumim @Sp1tfire), unde aflăm că Oppo își va lansa un web store pentru Europa.

Ei intenționează să livreze telefoane fără taxe poștale, iar unul dintre modelele inaugurale va fi Oppo Find 5. Prețul sau este de 399 de euro, iar pentru cei interesați, aflați că web store-ul va debuta luni, pe 27 mai. Oppo Find 5 a fost lansat la începutul acestui an și măsoară 8.9 mm în grosime, cântărind 165 de grame.

Dotările sale includ un display Full HD de 5 inch, tehnologie Dolby Mobile, 16/32 GB memorie internă, 2 GB RAM și camera de 13 megapixeli. La interior se afla un procesor quad core Qualcomm Snadpragon de 1.5 GHz și o baterie Li-Ion de 2500 mAh. Nu aș fi surprins dacă am vedea în curând și un magazin de aplicații Oppo. Vă tentează acest nou jucător pe piața europeană?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×