Nokia reÎncepe lucrul la tableta de 10 inch cu Windows RT, conform unor furnizori de componente

1.187 ori
<b>Nokia reÎncepe lucrul la tableta de 10 inch cu Windows RT, conform unor furnizori de componente</b>Nokia ar fi reînceput lucrul la propria sa tableta cu Windows RT, după o perioadă în care acest proiect a fost oprit, afirma furnizorii taiwanezi de componente, cei conectați mereu la pulsul marilor companii. Am putea asista la un debut la Mobile...

Nokia ar fi reînceput lucrul la propria sa tableta cu Windows RT, după o perioadă în care acest proiect a fost oprit, afirma furnizorii taiwanezi de componente, cei conectați mereu la pulsul marilor companii. Am putea asista la un debut la Mobile World Congress 2013, eveniment desfășurat între 25 și 28 februarie în Barcelona.

Nokia trebuia de fapt să producă acest terminal încă din primul trimestru al lui 2012 și totul era pregătit, dar între timp a sosit tableta Surface RT. Modelul inițial de tableta Nokia era unul de 10 inch, cu procesor Qualcomm Snapdragon S4, iar firma Compal s-ar fi ocupat de producția propriu-zisă. Comanda inițială era de 200.000 de unități test, dar totul a picat, Nokia preferând să aștepte să vadă cum se descurcă Surface RT înainte de a face experimente.

Având în vedere faptul că tableta MS cu Windows RT a înregistrat comenzi mai scăzute decât se aștepta producătorul sau, Nokia și-a reevaluat planurile cu privire la volumul de comenzi și marketing. Luand în calcul evoluția tehnologiei, ne așteptam la o tabletă quad core cu CPU Qualcomm, ecran de 10 inch Full HD, dacă se poate, Windows RT, 2 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli. Designul ar putea fi unul înrudit cu cel al seriei Lumia și N9, dar în varianta mai mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×