Polaroid pregătește o cameră Android high end (Zvon)

898 ori
<b>Polaroid pregătește o cameră Android high end (Zvon)</b>După ce Nikon a lansat modelul Coolpix S800C, o cameră cu Android, iar Samsung are în portofoliu Galaxy Camera, acum și Polaroid pare tentată de segmentul de cameră cu OS-ul mobil Google la bord. Nu că nu ar mai fi făcut asta în trecut, lansând...

După ce Nikon a lansat modelul Coolpix S800C, o cameră cu Android, iar Samsung are în portofoliu Galaxy Camera, acum și Polaroid pare tentată de segmentul de cameră cu OS-ul mobil Google la bord. Nu că nu ar mai fi făcut asta în trecut, lansând anul trecut o cameră point and shoot cu Android la bord, dar una dezamăgitoare.

E vorba acum despre un model high end de cameră mirrorless cu lentile interschimbabile și Android 4.0 la bord. Cei de la Photo Rumors au postat imagini ale camerei descoperite într-o rețea rusească de socializare, iar Polaroid nu a confirmat nimic deocamdată. Ce știm, însă este că avem de-a face cu o cameră cu senzor de 18.1 megapixeli, display touch de 3.5 inch, bliț pop up, WiFi, HDMI și ieșiri audio și suport pentru modul panoramă.

Designul camerei, dacă imaginea este reală, pare a fi unul old school și foarte compact, cu accent mai mult pe senzorul de mari dimensiuni, decât pe corpul camerei. Având în vedere evoluția cameraphone-urilor și ce face Nokia cu Pureview, care segment credeți că va triumfa: camere cu telefon sau telefoane cu camera?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×