Noua tabletă Dell XPS 12 se dezvăluie în randări oficiale; Vine cu ecran 4K şi 4 GB RAM

1.125 ori
<b>Noua tabletă Dell XPS 12 se dezvăluie în randări oficiale; Vine cu ecran 4K şi 4 GB RAM</b>După ce am văzut Sony lans&acirc;nd un smartphone cu ecran 4K, e greu să ne mai surprindă aceasta rezoluţie pe terminalele portabile ale anului 2015, mai ales pe cele cu diagonală mare. Azi o descoperim spre exemplu pe Dell XPS 12, o tabletă cu...

După ce am văzut Sony lansând un smartphone cu ecran 4K, e greu să ne mai surprindă aceasta rezoluţie pe terminalele portabile ale anului 2015, mai ales pe cele cu diagonală mare. Azi o descoperim spre exemplu pe Dell XPS 12, o tabletă cu ecran 4K de 12 inch şi care se dezvăluie în randari oficiale mai jos.

Produsul urmează să debuteze cu detalii complete la evenimentul Dell World 2015, care are loc în această lună. Ecranul său are o diagonală de 12.5 inch, este produs de Sharp şi oferă o densitate a pixelilor de 325 ppi. La bordul tabletei mai găsim un procesor Intel Core M Skylake, dar şi două porturi USB Type-C cu suport Thunderbolt şi o cameră frontală de 5 MP cu suport pentru apelare video.

Dell XPS 12

În spate se afla o cameră de 8 MP, iar acesta este de fapt un model 2 în 1, cu o tastatură dock detaşabila. Amplasarea butoanelor şi formatul tastaturii duce cu gândul la accesoriile similare de la Lenovo. Ne aşteptam să vedem tot mai multe tablete de 12 inch în perioada următoare, pe măsură ce producătorii hardware încearcă să rivalizeze cu iPad Pro sau Galaxy View de exemplu.

Dell XPS 12

Dell XPS 12

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×