Tehnologie la degetul mic: Apple primeşte un brevet pentru un device în formă de inel

882 ori
<b>Tehnologie la degetul mic: Apple primeşte un brevet pentru un device în formă de inel</b>După multiple brevete interesante primite &icirc;n ultima vreme, Apple ar fi brevetat acum şi un soi de inel high tech. Av&acirc;nd &icirc;n vedere că p&acirc;nă şi headseturile par să nu fi intrat &icirc;n conştiinţa colectivă ca gadgeturi...

După multiple brevete interesante primite în ultima vreme, Apple ar fi brevetat acum şi un soi de inel high tech. Având în vedere că până şi headseturile par să nu fi intrat în conştiinţa colectivă ca gadgeturi comode, îmi vine greu să cred că un inel o va face.

E vorba aici despre un mic inel cu suport NFC, care vine şi cu senzor de proximitate, accelerometru, giroscop şi un senzor "biologic", dar şi o porţiune touch. Specificaţiile sale includ şi control vocal cu ajutorul lui Siri, iar aplicaţiile produsului menţionate în documente sunt controlul iluminării dintr-o cameră sau terminalelor de la muncă sau din automobil.

Tehnologie la degetul mic: Apple primeşte un brevet pentru un device în formă de inel

În alte aplicaţii ale invenţiei e menţionat un volan de automobil cu rol de încărcare wireless, oferind energie respectivului inel. În cele din urmă se prezintă şi o funcţie de multitasking, prin care inelul face trecerea între aplicaţii sau clipuri video pe un ecran de mari dimensiuni, precum un televizor. I se atribuie acestui inel şi rolul de pointer în prezentări.

Va fi interesant de văzut cum se transforma acest proiect pe viitor şi dacă prinde viaţă sau nu.

Tehnologie la degetul mic: Apple primeşte un brevet pentru un device în formă de inel

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×