Noua tabletă HTC ar putea sosi cu display de 7 inch, procesor quad-core și 1 GB memorie RAM

699 ori
<b>Noua tabletă HTC ar putea sosi cu display de 7 inch, procesor quad-core și 1 GB memorie RAM</b>Pe o piață a tabletelor care &icirc;nregistrează la ora actuală deprecieri constante, cei de la HTC decid iată să dezvolte o nouă tabletă după ce &icirc;n toamna anului trecut primeam modelul Nexus 9 produs &icirc;n partneriat cu Google. Astăzi,...

Pe o piață a tabletelor care înregistrează la ora actuală deprecieri constante, cei de la HTC decid iată să dezvolte o nouă tabletă după ce în toamna anului trecut primeam modelul Nexus 9 produs în partneriat cu Google. Astăzi, prin intermediul site-ului Zauba primim câteva specificații ale acestui nou device.

Din câte observăm, noua tabletă HTC va fi una de tip low-end cu specificații ca și un display de 7 inch, 1 GB memorie RAM, procesor quad-core de 1.2 GHz (posibil Snapdragon 400), 16 GB spațiu intern de stocare și două sloturi SIM.

Potrivit unor zvonuri, se așteaptă ca prețul acestei tablete denumite pentru moment HTC H7, să fie în jurul valorii de 200$. Totuși, la pachet ni se va oferi și conectivitate 3G/4G, detaliu ce la va permite taiwanezilor vânzarea acestei tablete și prin intermediul operatorilor. Rămâne de văzut dacă în următoarele câteva luni vom vedea un astfel de produs pe piață din partea HTC.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×