Detalii complete despre Gionee E8 ajung pe web; telefonul vine cu display QHD și 3 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Gionee 1.098 ori
<b>Detalii complete despre Gionee E8 ajung pe web; telefonul vine cu display QHD și 3 GB RAM</b>Acum c&acirc;teva zile aflam despre un nou smartphone pregătit de Gionee, și anume modelul de tip phablet E8. Din c&acirc;te am descoperit, acest terminal sosește cu un senzor foto de 23 megapixeli capabil de a realiza fotografii la o rezoluție de 100...

Acum câteva zile aflam despre un nou smartphone pregătit de Gionee, și anume modelul de tip phablet E8. Din câte am descoperit, acest terminal sosește cu un senzor foto de 23 megapixeli capabil de a realiza fotografii la o rezoluție de 100 megapixeli printr-un sistem similar cu cel întâlnit la Vivo.

La interior, Gionee E8 dispune de un panou Quad HD AMOLED de 6 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6795 de 2.0 GHz, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Vom mai primi un senzor frontal de 8 megapixeli și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop împreună cu interfața Amigo 3.0 UI.

Aflăm că acest phablet va cântări 207 grame și va măsura 164 mm în lungime, 82.3 mm în lățime și 9.6 mm în grosime. Prin comparație, dimensiunile sale sunt similare cu cele ale lui Sony Xperia T2 Ultra. Un alt lucru dezvăluit astăzi este acela că telefonul Gionee E8 va aduce o carcasă metalică și un buton dedicat pentru camera foto.

Așadar, Gionee E8 nu va fi un telefon pentru oricine în special datorită dimensiunilor sale foarte mari, și a greutății de peste 200 grame ce nu îl face ușor de purtat în buzunar. Totuși, acesta ar putea sosi și la noi pe plan local prin intermediul Allview.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×