X Street Fight Review (HTC One M9): un fel de Contra, dar mai brutal, violent şi matur (Video)

974 ori
<b>X Street Fight Review (HTC One M9): un fel de Contra, dar mai brutal, violent şi matur (Video)</b>Atunci c&acirc;nd ne-am jucat cu HTC One M9, am avut ocazia să testăm şi jocuri pe device şi am avut un mic moment de nostalgie juc&acirc;nd X Street Fight. &Icirc;n ciuda numelui, el nu are legătură cu Street Fighter, fiind mai degrabă un side...

Atunci când ne-am jucat cu HTC One M9, am avut ocazia să testăm şi jocuri pe device şi am avut un mic moment de nostalgie jucând X Street Fight. În ciuda numelui, el nu are legătură cu Street Fighter, fiind mai degrabă un side scroller.

El aminteşte de Contra şi e un joc de acţiune cu grad destul de ridicat de dificultate. În plus, e surprinzător de brutal şi oarecum vulgar, mai ales dacă ne uităm la replicile personajelor şi la modul în care sunt îmbrăcate personajele feminine, fie ele şi afişate cu grafică 8 bit. X Street Fight are un aer de joc al anilor 80, iar personajul controlat de noi are 10 skill-uri speciale şi un sistem rage şi combo-uri.

X Street Fight

Veţi putea trage cu shotgun-ul, cu pistolul, cu un minigun, lovi cu pumnul sau sări şi inamicii vor sosi în număr uriaş, de-a lungul unui nivel. Există şi lupte cu câte un boss gigantic, exact ca în jocurile de pe vremuri. Am apreciat felul în care arata atacurile speciale, cu multe brizbriz-uri grafice şi explozii de sprite-uri pe ecran.

Veţi primi monede de aur după fiecare nivel şi veţi face upgrade personajului vostru, iar dacă muriţi în luptă, veţi putea învia, dar doar contra cost, suma fiind foarte mare. Îi acordăm acestui aproape clasic nota 8.3 din 10 şi îl descărcaţi de aici.

Prețul lui HTC One M9 îl puteți afla de pe eMAG.ro.

X Street Fight Review (HTC One M9)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×