Evenimentul Google Pixel 3 din octombrie ne va aduce și un ceas inteligent numit Pixel Watch

1.050 ori
<b>Evenimentul Google Pixel 3 din octombrie ne va aduce și un ceas inteligent numit Pixel Watch</b>Celebrul leaker Evan Blass revine la posturi astăzi cu o nouă informație de interes, aceea că evenimentul Pixel 3 pregătit de către Google pentru luna octombrie ne va aduce și un prim smartwatch sub branding Google. Produsul se va numi Pixel Watch

Acum că Google I/O 2018 a luat sfârșit este momentul să ne îndreptăm atenția către următorul mare eveniment organizat de Google și anume conferința din octombrie unde sunt așteptate noile telefoane din seria Pixel 3. Nimeni altul decât Evan Blass ne aduce detalii despre acest show și descoperim că pe lângă cele două smartphone-uri vom mai primi și ceva extra, noi căști wireless și un prim smartwatch G.

Google Pixel Watch

Leaker-ul afirmă că informația vine din partea unei surse de încredere și că cel mai probabil așa vor sta lucrurile la evenimentul pregătit de Google pentru luna octombrie. Acolo vom vedea smartphone-urile Pixel 3 și Pixel 3 XL, o pereche de noi căști Pixel Buds (generația a 2-a), cât și acest ceas inteligent ce s-ar putea numi Pixel Watch.

Un asemenea debut ar avea sens acum că Google a anunțat rebranding-ul lui Android Wear în Wear OS și totodată faptul că vor fi disponibile noi procesoare Qualcomm pentru această platformă de purtabile. Cel mai sigur, ceasul pregătit va avea un ecran circular și ar trebui să ne așteptăm la o baterie generoasă și la o integrare mai serioasă cu Google Assistant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×