Husele lui Google Pixel 3 XL nu se potrivesc 100% pe Pixel 2 XL; Iată de ce

1.191 ori
<b>Husele lui Google Pixel 3 XL nu se potrivesc 100% pe Pixel 2 XL; Iată de ce</b>Doar câteva zile ne mai despart de lansarea lui Google Pixel 3 XL, telefon ce vine oficial pe data de 9 octombrie alături de varianta standard Pixel 3. În așteptarea debutului aflăm o informație interesantă, aceea că husele destinate lui

Dacă nu v-aţi săturat de scăpări şi unboxinguri de Google Pixel 3 şi Google Pixel 3 XL, azi avem încă o serie de imagini pentru voi. De această dată sunt fotografii cu huse de Google Pixel 3 XL puse pe corpul lui Pixel 2 XL şi sunt ceva mici nepotriviri.

Google Pixel 3 xl

Am avut recent un video hands on cu cele două telefoane unul lângă altul şi am aflat că Pixel 3 XL are o cameră mai protuberantă spre exemplu. Este şi aspectul bretonului şi al celor două camere evident. Văzând aceste imagini deducem că husa nouă se poate totuşi aplica pe telefonul din 2017, fără a acoperi elemente vitale, doar că scannerul de amprente are decupajul mai sus acum, iar cititorul de pe Pixel 2 XL nu va fi perfect aliniat cu decupajul aferent.

Google Pixel 3 xl

Jos în schimb portul USB Type-C este perfect aliniat cu decupajul său. Sus totuşi apare o schimbare importantă şi anume amplasarea microfonului. Pe Pixel 2 XL acest mecanism se află înspre stânga, dar pe modelul 2018 este în dreapta. Astfel, husa acoperă complet microfonul pe Pixel 2 XL. Butonul Power încape în locaşul accesoriului, dar cu ceva efort, în vreme ce butoanele de volum ar rămâne apăsate cu husa pusă (cel puţin cel de volum jos).

Google Pixel 3 xl

Google a făcut mici modificări de design care fac accesoriile de anul trecut incompatibile cu telefoanele din 2018 şi husele din 2018 incompatibile cu Pixel 2 XL. Nu că ar conta foarte mult asta în ochii unui cumpărător de Pixel 3 XL, care ştie exact ce vrea: super cameră cu AI, stocare gârlă în Google Photos, Android primit cât mai rapid şi o construcţie premium, cu ecran generos.

Personal totuși nu sunt prea impresionat de design și mai ales de colorit. Pe 9 octombrie debutează Pixel 3 şi Pixel 3 XL şi tot atunci le aflăm şi preţurile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×