Gionee S10, telefonul cu 4 camere apare in noi fotografii hands on; Ar putea fi precursorul lui Allview X4 Xtreme

1.368 ori
<b>Gionee S10, telefonul cu 4 camere apare in noi fotografii hands on; Ar putea fi precursorul lui Allview X4 Xtreme</b>Într-o serie de noi fotografii hands-on se afișează astăzi smartphone-ul Gionee S10, terminal din zona high-end ce va oferi 4 camere foto la pachet. Avem un asemenea modul dual plasat atât în față pentru captura selfie, dar și unul pe spate care cel mai

De 2 săptămâni ne-a stârnit maxim interesul telefonul Gionee S10, un terminal care se remarcă prin integrarea a 4 camere. Certificat deja de TENAA, acest model are veleităţi de flagship, fiind dotat cu procesor Snapdragon 835. Există şanse să îl vedem integrat şi în portofoliul Allview în curând, dar până atunci avem parte de noi fotografii cu terminalul mai jos.

Gionee S10

Gionee S10 se pregăteşte de lansare pe 26 mai şi în una din fotografii îl vedem lângă Gionee S9, indicând că nu va fi cu mult mai mare decât predecesorul său. Cei care au informaţii despre produs afirmă că Gionee S10 va sosi cu un corp metalic, ecran de 5.5 inch şi rezoluţie Full HD. Primim un panou frontal 2.5D, iar sursele sunt mai nou confuze legat de CPU şi propun şi teoria unui chipset MediaTek, în afară de cel flagship Snapdragon.

Vom mai primi 4 GB RAM, 64 GB stocare şi o baterie de 3700 mAh. Cele două camere din spate au rezoluţie de 13 MP, iar în față avem cel puţin un senzor de 8 şi 2 MP. Gionee S10 rulează Android 7.0 Nougat, cu o interfaţă custom şi are şi scanner de amprente în butonul Home. Am putea vedea un Gionee S10 cu 4 GB RAM şi procesor mai modest şi un Gionee S10 Plus cu 6 GB RAM şi un Snapdragon 835.

Eventual creşte şi capacitatea bateriei printr-un Gionee S10 Pro, care s-ar alinia cu acel Allview X4 Xtreme scăpat recent... Lucrurile se vor clarifica peste 3 zile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×