Nvidia Kal-El, superprocesorul care dă naștere tabletei quad-core, În acțiune la MWC 2011 (Video)

1.738 ori
<b>Nvidia Kal-El, superprocesorul care dă naștere tabletei quad-core, În acțiune la MWC 2011 (Video)</b>Pe lângă smartphone-uri de top și tablete cu diagonală mare, am avut ocazia cu o săptămână în urmă să asistăm la o demonstrație a unei tehnologii de nouă generație. Este vorba despre procesorul quad core Nvidia Kal-El, care ca o...

Pe lângă smartphone-uri de top și tablete cu diagonală mare, am avut ocazia cu o săptămână în urmă să asistăm la o demonstrație a unei tehnologii de nouă generație. Este vorba despre procesorul quad core Nvidia Kal-El, care ca o coincidență este și numele real al lui Superman, în benzile desenate și filmele cu același nume.

Procesorul a fost încorporat pe o tabletă quad-core, pe care o puteți urmări în acțiune mai jos și aflați că aceeași platformă Kal-El include și un GPU Nvidia 12 core. Cu astfel de dotări, terminalul este capabil de "extreme HD", la rezoluții de 2560 x 1600 pixeli. După cum se poate vedea și în clip, tableta rulează fără probleme un joc de PlayStation 3, portat pe platforma Kal-El.

Oficialul de la standul Nvidia ne informează că datorită performanțelor grafice ale acestui gadget, putem vedea chiar și 600 de soldați pe ecran, mișcările lor fiind coordonate de chipseturile Nvidia. Puterea de procesare a acestui chip quad core o depășește pe cea a unor PC-uri moderne, iar tabletele încep să aibă un viitor promițător.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×