Motorola Atrix 4G disecat pentru public: iată ce se ascunde sub carcasă!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.955 ori
<b>Motorola Atrix 4G disecat pentru public: iată ce se ascunde sub carcasă!</b>înainte de a vă prezenta disecția lui Motorola Atrix 4G, realizată de către cei de la iFixit, rețineți că acesta nu este un ghid pentru dezasamblarea telefoanelor, ci doar un articol informativ. Dacă Motorola Atrix și dockul sau superdotat ne-au...

înainte de a vă prezenta disecția lui Motorola Atrix 4G, realizată de către cei de la iFixit, rețineți că acesta nu este un ghid pentru dezasamblarea telefoanelor, ci doar un articol informativ. Dacă Motorola Atrix și dockul sau superdotat ne-au cucerit în Barcelona săptămâna trecută, să vedem ce ne rezervă urmașul 4G al acestui handset.

Sub carcasa lui Atrix 4G se ascunde un procesor dual core Nvidia Tegra 2 de 1 GHz (Cortex A9) și un GPU ULP 8 core impresionant. și cei de la iFixit recunosc că acesta este cel mai puternic smartphone de pe piață în acest moment și am dori foarte mult să vedem o confruntare între el și alt model dual core nou, Samsung Galaxy S II (cel mai subțire telefon din lume).

Motorola Atrix 4G disecat pentru public: iată ce se ascunde sub carcasă!

Ecranul lui Moto Atrix 4G este un superb qHD de 4 inch, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli. Deși s-a afirmat că partea din spate a telefonului este fabricată din fibră de carbon, iFixit constată că acesta este plastic cu finisaj din fibră de carbon. Carcasa handsetului este ușor de înlăturat și astfel este expusă bateria de 34.7 grame și 1930 mAh.

Desfacerea șuruburilor este simplistă, iar o primă privire la chipurile destinate conectivității wireless indică faptul că acest model (ca și mai toate cele branduite 4G în SUA) este de fapt un handset HSPA+. Mai multe detalii în disecția celor de la iFixit.

Motorola Atrix 4G disecat pentru public: iată ce se ascunde sub carcasă!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×